Livet med hund blir aldrig tråkigt

”Kan inte du försöka hitta en fastighetsmäklare på Internet” frågade frugan. Hundarna kom lommande från var sitt håll och lade sig, en under skrivbordet och en bredvid stolen. Den yngre av hundarna, han som låg under skrivbordet var lite orolig och verkade inte riktigt komma till ro. Han reste sig och lade sig ner. Det tog inte en minut innan han for upp och tittade stint på mig. En blick som jag vet betyder att nu är det bråttom. Jag for upp och öppnade altandörren för hunden. Han hann inte många meter ut på gräsmattan innan han krökte ryggen och fyrade av en laddning. Det vara bara att hämta en spade och mocka efter honom. Ni kan ju gissa min min förvånade min när bajshögen är full med guldpengar. Jaha, hör jag frugan, frusta fram mellan skrattattackerna, nu förstår jag vart alla godispengarna inslagna i guldfolie och som låg i skålen på soffbordet tog vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *