Resa med hundar i bilen

Vi reser ofta långa sträckor med hundarna i bilen. Ofta är målen med resorna att ta sig till olika hundutställningar. Eftersom vi kör mycket bil och själva sitter skönt så tycker vi att våra fina hundar också ska göra det. Har tidigare beställt en ny hundbur till skuffen så de kan ligga skönt där bak. En mycket fin bur som hundarna verkar trivas i. Vi köpte buren på nätet hos skruvat. De säljer bildelar på nätet. Hursomhelst så är det så kul att resa runt och träffa likasinnade människor på dessa utställningar. Att också få se hundarna träffa andra nya fyrbenta vänner är något vi också verkligen gillar. Dessa hundutställningar är något som både vi och också hundarna förhoppningsvis uppskattar. Det ser iallafall ut som att de gillar dessa arrangemang. Nu planerar vi vars vi ska fara på nästa träff.

Massa fina hundar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *