Leksaker till schäfrar

Schäferhunden är en aktiv hundras som kräver mycket motion. Det är viktigt att veta om innan du bestämmer dig för att köpa en schäfer. Även om du är aktiv med din hund kanske det inte räcker till och då är det bra att kunna aktivera den med leksaker av olika slag. Du kan med fördel passa på att inhandla leksakerna på mellandagsreor eller Black friday. Sådana dagar ställer vissa krav på sajterna och deras betallösningar, men som konsument har jag inte upplevt något problem hittills. Ett tips på roliga saker som du kan köpa till hunden är bollar som studsar ordentligt, på så sätt kan hunden själv komma igång med den trots att du inte hela tiden finns till hands och kan kasta bollen. Dessutom finns det bollar och dylikt som är extra tåliga för att passa lite mer ”hårdhänta” hundar och raser med starka käkar, till exempel schäferhundar. Det är en mycket bra investering!

Hund som leker
Hund och en boll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *