Stulna valpar

Läste ni i tidningen om damen med en kennel som överfölls och fick sina valpar stulna? Hon blev brutalt misshandlad och valparna togs från tiken tidigare än vad de borde. Som tur är har polisen hittat några av valparna och alla håller nog tummarna att även de sista ska återfinnas. Att driva en kennel är precis som vilket företag som helst egentligen. Det krävs att man kan ekonomi och de regler som jordbruksverket satt upp. Dessutom ska man ha koll på skatteregler och företagande så en fortbildning är alltid bra att ha i bagaget. Det finns dock en stor sak som skiljer sig mot många andra verksamheter och det är att man inte tjänar så mycket pengar på hunduppfödning utan de flesta gör det av kärlek. Det kostar mycket att avla fram hundar och de ska ha vacciner och rätt kost. Det var förmodligen därför tjuvarna såg det som en lukrativ stöld att bara kunna sälja valparna utan omkostnader.

Tjuv som springer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.