Hur ger man sin schäfer rätt motion?

Som ägare till stora hundar som behöver en del motion kan det ibland vara svårt att hitta tid i sin vardag. Schäfrar kräver att röra på sig minst i gång om dagen men gärna mer. Att ha mer att göra under en period kan kännas tufft, dygnet har bara 24 timmar och ibland känns tiden knapp. Här på kennel & uppfödning vill vi spendera alla dygnets timmar med våra härliga hundar, men ibland har vi inte tid till att ta den vanliga dagspromenaden, då brukar vi cykla med våra hundar. Schäfrarna älskar det och det är skönt att få lite variation. En ny idé som vi har haft är att investera i en elcykel, men då kanske ni frågar er ”varför ska man skaffa elcykel?”. Vi tycker att skatteavdraget på elcyklar är otroligt bra, de är bra mot miljön och vi kan cykla vår vanliga runda för att rasta hundarna och med en elcykel går det dubbelt så fort och det är dubbelt så roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.