Mot ny lya?

Som ni vet så växer vår hundfamilj för varje dag som går. Vi trivs bra bland alla hundar och i huset där vi bor. Men snart måste vi nog inse att det börjar bli för trångt! Det börjar bli dags för oss att leta nytt. När man driver kennel blir det ganska specifika krav på huset man bor i. Vi behöver mycket plats för hundarna, närhet till naturen samt möjlighet att skilja av så att vi får vara ifred då och då. Om vi ändå ska flytta så tänker vi oss också något som är så pass stort att vår härliga kennel kan växa ännu mer utan att vi behöver flytta igen. Vi vill heller inte flytta så långt härifrån, eftersom vi har våra vänner och hela vårt nätverk häromkring. Som ni hör så är det mycket som ska klaffa. Vi har varit i kontakt med läs mer här, de har varit mycket hjälpsamma. Trevliga mäklare som är lyhörda för våra behov. Hittills har vi fått flera fina förslag från dem, vi är mycket spända inför tanken på en eventuell flytt!

Hus och kennel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.