Unna din hund lite vardagslyx

Att ha en hund kan lätt göra att vardagen blir rutinmässig och det kanske dessutom är något som du eftersöker när man blir hundägare. För hundens välmående är vanor viktiga för att hunden ska kunna skapa tillit och ska vilja lyda sin husse eller matte. När din ludna älskling är väl införstådd på när ni går på promenader, vilka regler som finns, var den får vara och vilka tider mat serveras på, så finns utrymme för att du som hundägare kan unna din hund lite vardagslyx vid speciella tillfällen. Att låta hunden få ligga i soffan för att mysa eller att unna din hund en liten present är något som kan bringa extra mycket lycka i bådas liv. Det är dock viktigt att inte unna hunden allt för ofta, för då kan den bli förvirrad. Ge den belöningar någon gång i veckan och en större present lika ofta som du ger bort en födelsedagspresent till någon du känner.

Hundgodis i olika färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *