Försäkra en kennel

Att starta upp och driva den här kenneln är ingenting vi enbart ser som ett jobb. Det känns nästan inte ens som ett jobb när det är någonting vi älskar att göra. Vi valde att starta det här företaget för att få göra någonting som vi känner passionerat för och har mycket erfarenhet i, just hundar. När man har eget företag, oavsett vilken storlek, så behöver man helt klart en riktigt bra försäkring. Vi har tagit hjälp av Söderberg och Partners i Halmstad när det gäller just detta. Även hunden eller hundarna man har behöver en försäkring. Vi människor har ofta en försäkring på oss som täcker både sjukdom och olycksfall. Hundarna kan också bli sjuka och skada sig titt som tätt, då är det väldigt bra med en försäkring som hjälper till att täcka upp ekonomiskt. Sedan en liten påminnelse i sommarvärmen glöm inte bort era fyrfota vänner. Tänk på att inte lämna dem i bilar och att det finns vätska i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *