Início » Astrologi » 28 augusti 2023: Särskilda astrologiska prognoser guidade av Tarot – tecken för tecken

28 augusti 2023: Särskilda astrologiska prognoser guidade av Tarot – tecken för tecken

Markera din kalender, kära vänner, för den 28 augusti 2023 bjuder vi in dig på en fascinerande resa för att utforska universum genom tarot. Följ med oss på denna kosmiska dans av passion och harmoni, och upptäck vad stjärnorna har att säga om din framtid.

Kära anhängare av det mystiska och esoteriska, välkommen till vår speciella astrologiska prognos för 28 augusti 2023, guidad av Tarots transcendenta kraft.

Tarotläsning är en gammal divinatorisk metod, en subtil dans mellan det synliga och det osynliga, det konkreta och det eteriska, det fysiska och det energetiska, rotad i arkanans urgamla visdom. På vår resa genom stjärnorna och symbolerna idag kommer vi att fokusera på de viktigaste influenserna som kommer att vara i arbete under dagen. Tarot, med sina komplexa och mångsidiga symboliska bilder, fungerar som en lykta i mörkret och avslöjar för oss vilken väg vi ska följa och vilka energier som påverkar vår jordiska existens.

Den 28 augusti 2023 förutspår korten en intressant blandning av motsägelsefulla energier. Kosmiska spänningar är i spel, stimulerade av den starka närvaron av Mars, planeten för passion och konflikt. Samtidigt är Venus milda inflytande också på jobbet och ger vibrationer av kärlek och harmoni. Dessa motsatta krafter kommer att skapa en unik dynamik av balans mellan kamp och lugn, utmaning och fred.

Läs också  En novembermånad 2023 av stor lycka för dessa 5 astrologiska tecken!

Andra förutsägelser för dagen den 28 augusti :

Det är viktigt att förstå att tarot inte förutsäger framtiden med absolut säkerhet, utan snarare belyser de möjliga vägar som ligger framför oss. Den avslöjar de underliggande krafter som verkar i våra liv och uppmuntrar oss att använda vår fria vilja för att navigera i dessa energiströmmar. Så även i stunder av uppenbar konflikt påminner tarot oss om att vi har makten att välja kärlek och harmoni.

Den 28 augusti 2023 kommer att bli en dans mellan eld och vatten, krig och fred, konflikt och försoning. Hur du navigerar i dessa tumultartade vatten kommer till stor del att bero på dina egna val och handlingar. Tarot är här för att vägleda dig och hjälpa dig att göra välgrundade val.

Aries: The Tower

Tornet, tarotkortet för dig idag, tillkännager möjliga omvälvningar. Tro på processen, eftersom dessa drastiska förändringar kan leda till positiva lösningar och nya insikter. Gör ditt bästa för att hålla dig jordad och centrerad.

Oxen: Djävulen

Ditt kort, Djävulen, inbjuder dig att ta en närmare titt på dina materiella och känslomässiga anknytningar. Nu är det dags att ompröva vad som verkligen utgör din personliga frihet, och inte vara rädd för att släppa taget om det som håller dig tillbaka.

Läs också  Veckan av transformation och andlig utveckling: Astrologiska tarotprognoser för 11 till 17 september 2023

Gemini: The Wheel of Fortune

För dig, Tvillingarna, snurrar Lyckohjulet och symboliserar livets cykel. Räkna med oväntade förändringar och överraskande möjligheter. Var öppen och anpassningsbar.

Cancer: Månen

Ditt kort är Månen, ett tecken på att omfamna din intuitiva och känslomässiga sida. Var inte rädd för att dyka djupt in i dina känslor och öppna dig för mysterierna som ligger under ytan.

Leo: Solen

För dig, Leo, skiner Solen på din dag och ger glädje, framgång och tillfredsställelse. Njut av de lyckliga stunderna av denna dag, men var ödmjuk.

Jungfrun: Rättvisa

Rättvisa uppenbarar sig för dig idag, Jungfru. De beslut du fattar bör vara balanserade och rättvisa. Låt dig vägledas av rättvisa och sanning.

Vågen: The Lovers

Vågen, Lovers är ditt dagens kort. Det är en inbjudan att fördjupa dina relationer och att fatta medvetna beslut baserade på kärlek och ömsesidig respekt.

Läs också  27 september 2023: Upptäck ditt kosmiska öde tack vare vår unika tarotläsning!

Scorpio: Death

Skorpion, låt dig inte skrämmas av ditt dagens kort, Döden. Det symboliserar slutet på en cykel och en ny början. Lita på förnyelseprocessen.

Skytten: Dåren

Skytten, ditt kort är Dåren, ett tecken på äventyr och nyhet. Våga tänka utanför boxen och omfamna det okända.

Stenbocken: Kejsaren

För dig, Stenbocken, representerar Kejsaren auktoritet och struktur. Använd denna dag för att befästa din personliga kraft och skapa ordning i ditt liv.

Aquarius: The Star

Vattumannen, ditt kort är Stjärnan. Ett ögonblick av hopp och inspiration är nära. Fortsätt drömma stort och sträva efter dina högsta ambitioner.

Fiskarna: Påven

Fiskarna, du ritar Påven. Detta kort symboliserar visdom och andliga råd. Försök att förstå de lärdomar som livet ger dig idag.

Kom tillbaka imorgon för att ta reda på vilket nytt äventyr taroten har i beredskap för dig! Och glöm inte att dela denna läsning med dina vänner för att hjälpa dem att navigera i sina egna kosmiska resor!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria