Início » Nyheter » Astral händelse den 7 oktober 2023: Inflytande av himmelska rörelser på kärlek och astrologiska tecken

Astral händelse den 7 oktober 2023: Inflytande av himmelska rörelser på kärlek och astrologiska tecken

Förbered dig för en bländande nedsänkning i stjärnornas mysterier med dessa tre stora händelser som kommer att skaka om det astrala landskapet den 7 oktober 2023. En framtid full av löften och förhoppningar väntar dig, vänta inte längre och dyk in i det spännande okänt om ditt horoskop.

Fascinerande är de himmelska rörelserna och deras mystiska inflytande på vår jordiska tillvaro. En exceptionell astral händelse hägrar vid horisonten, där kärlek, denna sublima känsla, kommer att vara i hjärtat av kosmiska vibrationer. En speciell dag, den 7 oktober 2023, kommer en kosmisk balett att utspelas i den stjärnklara slöjan. Månen, denna spegel av våra intima känslor, kommer närmare Pollux, tvillingstjärnan och ljusledaren. Denna astraldans kommer att färga våra kärleksliv och bölja förloppet för vissa öden. Tre astrologiska tecken kommer att befinna sig under direkt inflytande av detta stellar närmande, och bjuda in sina infödda att navigera i kärlekens ibland tumultartade, ibland fridfulla vatten. Förbered dig på att välkomna förändring, omfamna det okända och låt stjärnorna vägleda ditt hjärta på denna unika dag.

Läs också  Dessa 3 stjärntecken kommer att få absolut allt de vill ha i sommar. Är du en av dem?

Tvillingarna: en himmelsk dans för att väcka känslor

Tvillingarnas tecken, under vilket Pollux föddes, kommer utan tvekan att påverkas mest av denna unika astrala händelse. Närheten av din handledare till månen kommer att beröra ytan av dina hjärtan, röra om det lugna vattnet och avslöja begravda känslor. Denna himmelska rörelse inbjuder dig att uppleva kärlek på ett mer autentiskt och djupgående sätt, återansluta med ditt sanna jag. Denna dag kommer att ägnas åt att utforska intimitet, driva på för uppriktig kommunikation och ärligt uttryck för känslor.

Cancer: ekot av en öm och djup kärlek

Eftersom månen är härskaren över Kräftans tecken, kommer dess närmande till Pollux att ingjuta en ny känslighet för dina känslor. Du kommer att känna en oemotståndlig impuls att uttrycka din kärlek , att dela och stärka de band som förenar dig med din partner eller en älskad. Du kommer att omfamna varje ögonblick med glädje och passion och uppskatta den enkla och rena skönheten i varje delat ögonblick. Din kärlek kommer att blomma ut under denna himmelska glans, vilket gör den ännu mer värdefull och oövervinnerlig.

Läs också  Kärlekshoroskop för 30 augusti 2023: Dessa 4 tecken är särskilt bekymrade

Fiskarna: en våg av kärlek för att rensa det gamla och välkomna det nya

Som ett vattentecken kommer Fiskarna att påverkas av ebb och flod av denna himmelska dans. Vattnen i ditt hjärta kommer att bli upprörda, skaka upp gamla känslor och göra plats för nya känslor. Du kommer att tvingas att släppa det gamla för att välkomna det nya . Detta är en inbjudan att fördjupa din förståelse av kärlek, att uppleva den med ett öppet hjärta och att låta den förändra ditt liv. Må dessa ord vägleda dig under denna unika och minnesvärda dag. Omfamna den kärleksfulla energin som denna himmelska inriktning ger och dela gärna den här artikeln så att andra också kan dra nytta av detta budskap. Kom ihåg att stjärnorna alltid lyser för oss och vägleder oss genom denna resa som kallas livet . Följ med oss varje dag för fler prognoser och låt underverken i kosmos lysa upp dig.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!