Início » Nyheter » Astro-tarotprognos från 6 till 12 november 2023: Omfamna förändring och belys ditt öde

Astro-tarotprognos från 6 till 12 november 2023: Omfamna förändring och belys ditt öde

Hej, nyfiken på zodiaken! Är du redo att omfamna det oväntade och lysa upp din väg? Dyk utan ytterligare dröjsmål in i våra Astro-Tarot-prognoser för nästa vecka. Äventyret lovar att bli fängslande!

Välkommen till er, kära vänner och sökare av spådomsförtydligande. Idag kommer jag att presentera för dig de astrologiska prognoserna för veckan 6 november till 12 november 2023, baserat på den gamla kunskapen om tarotkort. Den här veckan kartlägger korten en väg av djupgående transformation. Planetariska energier konvergerar under en vecka som inbjuder oss att välkomna förändring med mod och optimism. Tornet, huvudkortet i vår dragning, symboliserar en oro som är nödvändig för förnyelse, en plötslig utveckling som kan verka destabiliserande men som i slutändan kommer att driva dig mot en ljusare framtid. Solen, ett annat stort kort som dras, antyder en period av belysning och klarhet efter denna transformation. Denna vecka inbjuder oss att släppa taget om det som inte längre tjänar oss och söka ljuset i sanning och ärlighet. Eremitens inflytande uppmuntrar oss också att ta tid för introspektion, att söka visdom inom oss själva och att fatta genomtänkta beslut. Slutligen bryter det namnlösa Arcanum (eller Döden) in i vår teckning, inte för att väcka rädsla, utan för att påminna oss om att allt i universum är cykliskt. Slutet är bara början i en annan form. Veckan 6 till 12 november lovar därför att bli en avgörande fas av ifrågasättande, återfödelse och inre förvandling. Det här är en tid för personlig och andlig tillväxt om vi är villiga att omfamna förändring och följa med universums flöde.

Läs också  Embrace Change: Din tarotguide för veckan 23–29 oktober 2023

Väduren: Tornet

The Tower , ditt kort för veckan, indikerar en tid av radikal förvandling . Du kan känna dig skakad av oväntade händelser, men var inte rädd. Dessa utmaningar är en del av den nödvändiga processen för att leda dig mot en bättre framtid. Dela dessa förutsägelser med dina kära Väduren!

Oxen: Solen

Tack vare solkortet får du en stund av belysning och klarhet den här veckan. Det är dags att låta din sanning lysa och dra nytta av de goda energierna omkring dig. Dela gärna dessa förutsägelser med andra Oxar!

Tvillingarna: Eremiten

Eremiten höjer sitt huvud denna månad, Tvillingarna. Den här veckan, ta dig tid för introspektion och reflektion. Sök visdom inom dig själv och gör välgrundade val. Dela dessa förutsägelser med dina Gemini-vänner för att uppmuntra dem att göra detsamma!

Läs också  Astrologiska prognoser från 6 till 12 november 2023 - Upptäck inverkan av himmelska strömmar på ditt stjärntecken

Cancer: Död

Var inte rädd för döden, Cancer. Det symboliserar slutet på en cykel och början på en annan. Omfamna förändring, eftersom det är en viktig del av livet. Dela dessa förutsägelser med andra Cancers för att lugna dem!

Lejon: Tornet

Liksom Väduren, drog du också tornet , Leo. Plötsliga förändringar kan inträffa den här veckan, men kom ihåg att de är nödvändiga för din utveckling. Fortsätt gå framåt med mod och motståndskraft. Dela dessa förutsägelser med andra lionmedlemmar!

Jungfrun: Solen

Jungfrun, solen skiner för dig den här veckan, vilket betyder klarhet och förnyelse. Använd denna positiva energi för att gå framåt med självförtroende och glädje. Dela dessa förutsägelser med dina Jungfruvänner!

Vågen: Eremiten

För dig, Vågen, är det Eremitkortet som råder. Ta en stund att fokusera och reflektera över din resa. Svaren du söker finns inom dig. Dela dessa förutsägelser med andra vågar!

Läs också  Partiell månförmörkelse 2023: Astronomisk balett och kärlek till tre astrologiska tecken

Skorpionen: Döden

Skorpionen, döden dyker upp för dig den här veckan. Det är dags att släppa taget om det som inte längre tjänar dig och anamma det nya. Dela denna information med andra skorpioner för att uppmuntra dem att göra detsamma!

Skytten: Tornet

Skytten, tornkortet är för dig. Omvälvningar förväntas, men vet att de leder till tillväxt och evolution. Dela dessa förutsägelser med andra Skytten!

Stenbocken: Solen

Stenbocken, solen skiner för dig den här veckan. Det är en tid att fira din sanning och omfamna klarheten omkring dig. Dela dessa förutsägelser med dina Stenbocksvänner!

Vattumannen: Eremiten

Vattumannen, Eremitkortet är här för dig. Nu är det dags att fokusera om och söka visdom inom dig själv. Glöm inte att dela dessa förutsägelser med andra Vattumän!

Fiskarna: Döden

Fiskarna, frukta inte döden. Det är tecknet på att en cykel tar slut för att börja en ny. Se på denna förändring som en möjlighet till tillväxt. Dela dessa förutsägelser med andra Fiskar!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria