Início » Nyheter » Astrologisk guide 2023: Jupiters retrograda inverkan på kärlek för 3 tecken – Uppenbarelser och uppvaknanden

Astrologisk guide 2023: Jupiters retrograda inverkan på kärlek för 3 tecken – Uppenbarelser och uppvaknanden

Är du redo att upptäcka de omvälvningar som kommer att prägla din dag och kanske förändra ditt liv? Upptäck de tre stora astrala händelserna som lovar att vända upp och ner på världen den 27 oktober 2023!

Föreställ dig universums oändlighet, stjärnorna och planeterna i sin kosmiska dans, där varje rörelse på ett subtilt sätt påverkar vårt öde. Den 27 oktober 2023 går Jupiter, expansionens och överflödets planet, in i sin retrograda fas och lägger till ett nytt lager av komplexitet till den kosmiska väven. Detta himmelska fenomen saktar ner vår hektiska tävling och tvingar oss att ta ett steg tillbaka, omvärdera och reflektera djupt. Tre astrologiska tecken kommer att känna av denna påverkan i synnerhet, särskilt inom kärleksområdet. Förbered er på överraskande avslöjanden, oväntade återföreningar och djupgående insikter när vi tillsammans navigerar i dessa skiftande astrologiska vatten.

1. Oxen: ett sentimentalt uppvaknande

Under denna retrograda fas av Jupiter kommer Oxen, jordens tecken, att ledas till att utforska djupet i sitt hjärta. Taureaner är naturligt benägna att söka komfort och stabilitet, vilket ibland kan hindra dem från att ta risker i sina romantiska relationer. Den 27 oktober kommer Jupiter att ge dem möjlighet att ifrågasätta denna försiktighet. Taureaner kan konfronteras med undertryckta känslor eller tidigare relationer som dyker upp igen. Det är viktigt för dem att ta denna period som en möjlighet till läkning och utveckling.

Läs också  Unik astral händelse 19 november 2023: Jupiter retrograd och påverkan på zodiakens tecken

2. Skorpionen: kärlek i sanningens ljus

Som det tecken som är motsatt Oxen, upplever Skorpionen också denna Jupiter retrograd med intensitet. Skorpioner är kända för sin passionerade natur och sin önskan om äkthet. Den här dagen kan återuppliva en flamma från det förflutna eller avslöja dolda sanningar om deras nuvarande partner. Trots den inledande omvälvningen kan dessa avslöjanden i slutändan stärka banden och fördjupa den ömsesidiga förståelsen inom paret.

3. Fiskarna: Dagdrömmeri och medvetenhet

Det sista tecknet som påverkas starkt av denna retrograd är Fiskarna. Detta vattentecken, känt för sin drömmande och intuitiva natur, kan uppleva denna dag som ett verkligt uppvaknande. Jupiter i retrograd rörelse kommer att uppmuntra Fiskarna att omvärdera sina känslor och sitt engagemang i relationer. Drömmar eller subtila tecken kan ge värdefulla ledtrådar om vilken väg man ska följa. Den 27 oktober 2023 kommer att vara en dag av reflektion och uppenbarelse för alla tre tecknen. Glöm inte att alla förändringar, hur oroande de än är, är en öppen dörr till större självförståelse och personlig tillväxt. Förbli öppen och mottaglig för vad stjärnorna har att avslöja. Är du redo att utforska vad universum har i beredskap för ditt kärleksliv? Dela den här artikeln med dina vänner och din familj så att de också kan förbereda sig inför denna speciella dag. Och glöm inte att komma tillbaka varje dag för fler astrologiska prognoser!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria