Início » Nyheter » Astrologiska händelser den 1 november 2023: Jupiter retrograd och inverkan på kärleken till de tre stjärntecknen

Astrologiska händelser den 1 november 2023: Jupiter retrograd och inverkan på kärleken till de tre stjärntecknen

Vill du veta vilka stora förändringar som kommer att påverka vår värld idag? Upptäck nu dessa 3 stora globala fenomen som utan tvekan kommer att omdefiniera vår framtid!

Kära vandrande stjärnor och resenärer på de himmelska stigarna, förbered dig för en tektonik av stjärnorna som du aldrig har sett förut. Den 1 november 2023 kommer Jupiter, gasjätten och välsignelsernas härskare, att krossa alla förväntningar genom att påbörja en spektakulär retrograd. Denna kosmiska dans kommer att resonera i hela universum och vibrera kärlekssträngarna för tre tecken i synnerhet. Ja, du läste rätt. Tre tecken kommer att hamna i en spiral av oförutsedda, spännande och ibland förvirrande romantiska händelser. Så spänn fast dina astronomers säkerhetsbälten, för vi är på väg att dyka ner i ett hav av romantiska astrologiska uppenbarelser. Kärlek är i luften och den är på väg att genomgå en astral metamorfos.

Tvillingarna: En vind av förändring

För Tvillingarna , ett föränderligt lufttecken och synonymt med kommunikation och dynamik, kommer Jupiters retrograd att öppna en ny fas av känslomässigt utforskande. Jupiters position kommer att stimulera önskan om känslomässig expansion , uppmuntra dig att gå ut ur din komfortzon och upptäcka nya aspekter av kärlek. Räkna med oväntade möten, spännande ögonblick och kanske till och med möjligheten till långväga kärlek. Nyckeln till att navigera den här tiden kommer att vara din förmåga att anpassa sig och kommunicera öppet.

Läs också  28 november 2023: De 3 stjärntecken som kommer att ha en exceptionell dag enligt de dagliga horoskopen!

Skytten: En djup koppling

Skytten är ett eldtecken och är känd för sin kärlek till frihet och sin oupphörliga önskan om kunskap. Med Jupiters retrograd, dess planethärskare, står Skytten inför en unik möjlighet att fördjupa sina relationer. Denna period kan se mer allvarliga åtaganden bildas eller en förnyelse av känslor i ett befintligt förhållande. Din naturliga nyfikenhet och törst efter lärande kan leda till att du utforskar kärlekens och relationernas inre funktioner. Se detta inlägg på Instagram

En publikation som delas av L’Astrocoeur (@astrocoeur)

Vattumannen: Kärlek utan gränser

Vattumannen , ett fast lufttecken, är känt för sin originalitet och oberoende. Jupiters retrograd kommer att uppmuntra detta tecken att ifrågasätta traditionella normer för kärlek och relationer. Du kan attraheras av unika partners eller okonventionella relationer. Det är en tid av befrielse från självutnämnda begränsningar, för att utforska det nya och omfamna äkthet i kärlek. Så oavsett om du är Tvilling, Skytten eller Vattumannen, förbered dig för ett extraordinärt kärleksäventyr. Universum anpassar sig för att erbjuda dig outplånliga ögonblick. Omfamna kärlek i alla dess former och låt Jupiter vägleda din kärleksresa. Kom ihåg att dessa prognoser är här för att lysa upp din väg, men det är upp till dig att göra resan. Dela denna himmelska resa med dina vänner och nära och kära och glöm inte att komma tillbaka varje dag för nya och spännande förutsägelser. Rymden är stor och stjärnorna har mycket mer att avslöja för oss. Så fortsätt att utforska himlen med oss.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria