Início » Astrologi » Chinese Astro: 3 stjärntecken från 28 augusti till 3 september: Hexagram I Ching, förmögenhet och äventyr väntar på dig!

Chinese Astro: 3 stjärntecken från 28 augusti till 3 september: Hexagram I Ching, förmögenhet och äventyr väntar på dig!

Välkommen till min astrologiska prognos för veckan 28 augusti till 3 september. Dessa förutsägelser är baserade på I Ching-hexagrammet, ett gammalt spådomsinstrument som används i kinesisk astrologi.

I Ching, bokstavligen Förvandlingarnas bok, är ett orakelsystem baserat på 64 hexagram, som vart och ett består av sex linjer, och har använts i årtusenden för att tolka universums föränderliga energier och ge vägledning för att navigera i det dagliga livet.

Den här veckan kommer de kosmiska influenserna att domineras av två starka hexagram: Vagnen (hexagram 7) och Resan (hexagram 56). Vagnen symboliserar ordning, organisation och disciplin, medan Resan inbjuder oss till äventyr, till att utforska nya idéer och till att lära oss. Så de flesta av oss kommer att ha en vecka som kännetecknas av en balans mellan disciplin och lärande.

Men för dem som är födda i Drakens, Ormens och Apans tecken kommer den här veckan att vara exceptionell när det gäller tur. Draken kommer att uppleva positiva förändringar på den professionella fronten, ormen kommer att ha en vecka fylld med kärlek och romantik, medan apan kommer att uppleva en betydande vändpunkt i sitt personliga liv. Det är dags att göra sig redo att omfamna dessa underbara möjligheter och göra det mesta av denna lyckliga vecka.

Läs också  September 2023: Mars i Vågen sår tur för varje stjärntecken, upptäck din lyckodag!

Dragon (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Den kommande veckan kommer att präglas av en betydande professionell förvandling för dem som är födda under drakens tecken. Chariot-hexagrammet indikerar en möjlighet att använda din disciplin och organisation för att avancera din karriär. Förvänta dig en stor förändring, kanske en befordran eller en fullständig omorientering av din karriärväg. Var öppen och flexibel för dessa nya möjligheter när de dyker upp. Din beslutsamhet kommer att vara nyckeln till din framgång under denna vecka.

Snake (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

De infödda i ormens tecken kommer att uppleva en vecka badad i kärlek och romantik . Resehexagrammet föreslår oväntade möten och intima stunder att dela med en älskad. Oavsett om du är ett par eller singel, kommer den här veckan att ge dig värdefulla stunder av lycka och sentimental tillfredsställelse. Det är dags att låta ditt hjärta vägleda dig och njuta av varje ögonblick av denna romantiska vecka .

Läs också  Upptäck ditt öde med tarot: mystiska astrologiska förutsägelser för 4 september 2023 för varje stjärntecken!

Monkey (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

För dem som är födda under apans tecken representerar denna vecka ett avgörande ögonblick i ditt personliga liv. Influenserna från Chariot and Journey-hexagrammet uppmuntrar dig att utforska nya sidor av dig själv och ge dig ut på en inre resa. Den här veckan kan ge dig viktiga uppenbarelser om dig själv och den riktning du vill ta i ditt liv. Var redo att omfamna dessa positiva förändringar . Den här veckan är den perfekta tiden att börja ett nytt kapitel i ditt liv.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria