Início » Nyheter » Den 7 september 2023. Merkurius går in i retrograd fas och påverkar kärlekslivet för tre astrologiska tecken

Den 7 september 2023. Merkurius går in i retrograd fas och påverkar kärlekslivet för tre astrologiska tecken

Gör dig redo för ett kosmiskt epos genom de okända galaxerna, för det som väntar dig den 07 september 2023 kan förändra allt för alltid! Följ vägen till stjärnorna och upptäck de tre stora händelserna som kommer att vända upp och ner på din värld!

Gör er redo, älskare av universum och stjärnorna! Ett viktigt datum är på väg, en himmelsk händelse som lovar att göra vågor på kärleksområdet för tre astrologiska tecken i synnerhet: den 07 september går Mercury, planeten för kommunikation och uttryck, in i retrograd fas, ett fenomen som ofta upprör våra uppfattningar, tankar och känslor. Denna kosmiska omvälvning, även om den är komplex, erbjuder en unik möjlighet att omvärdera och förfina våra intima relationer. Gör dig redo för en dag med intensiva känslor och kärleksavslöjanden. Det är dags att möta den kosmiska musiken och låta den forma din kärleksresa. Håll ögonen öppna för att ta reda på vilka tecken som kommer att få denna ära!

Tvillingarna: En förkärlek för kommunikation

Tvillingarna , lufttecknet som styrs av Merkurius, kommer att känna den fulla kraften av denna retrograd. Den 07 september 2023 kommer sannolikt att bli en intensiv dag. Merkurius är din styrande planet, din förkärlek för kommunikation och uttryck kommer att påverkas starkt. Du riskerar att misstolka meddelandena från dem som står dig nära eller, ännu värre, uttrycka dina känslor dåligt. Men förtvivla inte! Detta är också det perfekta tillfället att omvärdera och klargöra missförstånd i dina relationer. Förnyad öppenhet kan till och med återuppliva kärlekens låga.

Läs också  De 5 astrologiska tecken som kommer att lysa av vänlighet och kärlek i augusti 2023

Jungfrun: Analys genom kaos

Om du är en Jungfru , ett jordtecken som också styrs av Merkurius, kommer du sannolikt att bli bekymrad över denna planets retrograda fas. Din analytiska natur kommer att göra dig mer känslig för inre och yttre turbulens, och det kommer att bli en dag full av ifrågasättande och djup reflektion över dina kärleksrelationer. Men kom ihåg att detta kaos är nödvändigt för att göra plats för större förståelse och tillgivenhet i dina relationer.

Vågen: Balans i oordning

För Libran , ett lufttecken som styrs av Venus, men med Merkurius i sitt tecken under sin retrograda fas, kommer denna dag att präglas av utmaningar. Librans söker balans i allt, inklusive relationer, och den här perioden kommer sannolikt att störa din känsla av jämvikt och driva dig ur din komfortzon. Det är den perfekta tiden att anta ett nytt perspektiv och hitta en ny balans i dina relationer. Så kära Gemini, Virgo och Libra, markera den 07 september 2023 i era kalendrar! Även om det kan verka som en skakig resa, kom ihåg att det här är den perfekta tiden att förnya, återuppfinna och återuppliva dina relationer. Himlarna erbjuder dig denna himmelska anpassning så att du kan utforska djupet i ditt hjärta och ge din kärlek en ny riktning. Håll dig uppdaterad med oss för fler spännande prognoser! Dela den här artikeln med dina vänner och familj som skulle vilja veta hur stjärnorna påverkar deras kärleksliv. Och glöm inte att komma tillbaka varje dag för att ta reda på vad universum har i beredskap för dig!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria