Início » Astrologi » Den 7 september 2023. Merkurius går in i retrograd fas och påverkar kärlekslivet för tre astrologiska tecken

Den 7 september 2023. Merkurius går in i retrograd fas och påverkar kärlekslivet för tre astrologiska tecken

Gör dig redo för ett kosmiskt epos genom de okända galaxerna, för det som väntar dig den 07 september 2023 kan förändra allt för alltid! Följ vägen till stjärnorna och upptäck de tre stora händelserna som kommer att vända upp och ner på din värld!

Gör er redo, älskare av universum och stjärnorna! Ett viktigt datum är i horisonten, en himmelsk händelse som lovar att göra vågor på kärleksområdet för tre astrologiska tecken i synnerhet.

Den 07 september går Mercury, planeten för kommunikation och uttryck, in i retrograd fas, ett fenomen som ofta upprör våra uppfattningar, tankar och känslor. Denna kosmiska omvälvning, även om den är komplex, erbjuder ett unikt tillfälle att omvärdera och förfina våra intima relationer.

Gör dig redo för en dag med intensiva känslor och kärleksavslöjanden. Det är dags att möta den kosmiska musiken och låta den forma din kärleksresa. Håll ögonen öppna för att ta reda på vilka tecken som kommer att få denna ära!

Tvillingarna: En förkärlek för kommunikation

Tvillingarna, ett lufttecken som styrs av Merkurius, kommer att känna den fulla kraften av effekterna av denna retrograd. Den här dagen den 7 september 2023 kommer sannolikt att bli intensiv. Merkurius, som din härskande planet, kommer din förkärlek för kommunikation och uttryck att påverkas kraftigt.

Läs också  Idag den 27 augusti 2023 kommer dessa 3 tecken att behöva flytta berg!

Du riskerar att misstolka meddelanden från dina nära och kära eller, värre, uttrycka dina känslor dåligt. Men misströsta inte! Detta är också det perfekta tillfället att omvärdera och reda ut missförstånd i dina relationer. En förnyad uppriktighet kan till och med tända kärleksflamman igen.

Jungfrun: Analys genom kaos

Om du är Jungfru, ett jordtecken som också styrs av Merkurius, kommer du förmodligen att bli besvärad av den här planetens retrograda fas. Din analytiska natur kommer att göra dig mer känslig för inre och yttre turbulens.

Det kommer att bli en dag full av frågor och djupa reflektioner kring dina romantiska relationer. Men kom ihåg att detta kaos är nödvändigt för att ge utrymme för större förståelse och tillgivenhet i dina relationer.

Vågen: Balans vid störning

För Vågens, ett lufttecken som styrs av Venus, men med Merkurius i sitt tecken under sin retrograda fas, kommer denna dag att präglas av utmaningar. Vågar söker balans i allt, inklusive sina romantiska relationer.

Läs också  Här är de mest sannolika stjärntecknen!

Denna period riskerar att störa din balanskänsla och pressa dig ur din komfortzon. Det är den perfekta tiden att anta ett nytt perspektiv och hitta en ny balans i dina romantiska relationer. Så kära Tvillingar, Jungfrun och Vågen, markera den 7 september 2023 i dina kalendrar!

Även om resan kommer att verka tumultartad, kom ihåg att detta är den perfekta tiden att förnya, återuppfinna och återuppliva dina romantiska relationer. Himlen erbjuder dig denna himmelska inriktning så att du kan utforska djupet av ditt hjärta och ge en ny riktning åt din kärlek.

Håll utkik med oss ​​för fler spännande förutsägelser! Dela den här artikeln med dina vänner och familj som vill veta hur stjärnorna påverkar deras kärleksliv. Och framför allt, glöm inte att komma tillbaka dagligen för att upptäcka vad universum har i beredskap för dig!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria