Início » Nyheter » Evolution och transformation: din tarotbaserade astrologiska guide för veckan 25 september till 1 oktober 2023

Evolution och transformation: din tarotbaserade astrologiska guide för veckan 25 september till 1 oktober 2023

Ge dig ut på en otrolig kosmisk resa genom tiden, kära vänner! Låt mig guida dig genom det okändas dörrar för att upptäcka vad stjärnorna och taroten har planerat för dig den här veckan. Är du redo att anamma evolution och transformation? Låt oss gå !

Välkommen alla till denna nya vecka med astrologiska prognoser baserade på en tarotläsning. För veckan 25 september – 1 oktober 2023 antyder diagrammen ett kosmiskt flöde av stora transformationer och evolutioner för många tecken. Veckans dominerande energier kommer från vagnen och lyckohjulet, vilket indikerar faser av förändring, evolution och rörelse. Vagnens dynamik kommer att kännas av många som en våg av energi för att gå framåt, att ta kontroll och leda sina liv i önskad riktning. Hinder kan uppstå, men med beslutsamhet och viljestyrka kan de övervinnas. Lyckohjulet å sin sida påminner oss om att livet ständigt utvecklas, att ingenting förblir statiskt. Det antyder en vändning, ofta oväntad. För vissa kan det innebära en lyckoträff eller positiv förändring. För andra kan det tyda på att det är dags att anpassa sig till en ny uppsättning omständigheter. Stjärnan sprider sin lysande energi under hela veckan också, vilket inspirerar hopp, optimism och inspiration. Hon uppmuntrar oss att behålla tron på framtiden, även mitt i osäkerheten. Till råga på allt framträder Älskarens inflytande starkt i veckans teckning, vilket insinuerar att hjärtans val kan spela en central roll i kommande händelser. Relationer, värderingar och personliga åtaganden kommer att stå i rampljuset. Håll ögonen öppna för mer detaljerade förutsägelser och vet att vad korten än visar har vi alltid makten att göra val som är i linje med vår inre sanning. Anpassa dig till dessa energier, navigera klokt och kom ihåg att stjärnorna inte dikterar vårt öde, de erbjuder oss helt enkelt en guide.

Läs också  Mattegåta: Testa din IQ genom att flytta 1 match på under 20 sekunder!

Väduren: Älskaren

Den här veckan är Älskaren placerad på din astrala himmel, Väduren. Detta indikerar en tid av betydande val och beslut som djupt kan påverka ditt känsloliv. Passion och harmoni är vid horisonten. Glöm inte att dela dessa förutsägelser med dina Vädurvänner!

Oxen: Stjärnan

Oxen, den här veckan är din ledstjärna The Star . Inspirerande och fyllt av hopp, detta kort signalerar en tid av förnyelse och ett ljus i slutet av tunneln. Fortsätt att tro på dina drömmar och sträva efter att uppnå dem.

Tvillingarna: Vagnen

Tvillingarna, Le Chariot -kortet dominerar din vecka. Du kommer att känna en våg av energi att gå framåt och ta kontroll över ditt liv. Trots hindren, med beslutsamhet, kommer du att kunna övervinna.

Kräftan: Lyckohjulet

Kräftan, den här veckan är du påverkad av Lyckohjulet . Räkna med oväntade förändringar, kanske ett lyckokast eller en positiv förändring. Var beredd att anpassa dig till en ny uppsättning omständigheter.

Läs också  Upptäck din lyckodag i vår astrologiska prognos för höstveckan 9 till 15 oktober 2023!

Leo: Älskaren

Leo, precis som Väduren, är du under inflytande av The Lover den här veckan. Relationer och personliga åtaganden betonas. Gör val av hjärtat och se hur de spelar en central roll i de kommande händelserna.

Jungfrun: Stjärnan

Jungfrun, ditt veckans kort är Stjärnan . Det är en tid för optimism, inspiration och hopp. Behåll tro på framtiden, även mitt i osäkerheten.

Vågen: Vagnen

Vågen, din dominerande energi denna vecka kommer från vagnen . Du kommer att vara beslutsam och redo att övervinna alla hinder som kommer i din väg. Ta kontroll och styr ditt liv i den riktning du vill.

Scorpio: The Wheel of Fortune

Skorpionen, förbered dig på en vecka av förändringar med The Wheel of Fortune . Ingenting förblir statiskt, förvänta dig en vändning, ofta oväntad.

Läs också  Upptäck din lyckodag! Opublicerade astrologiska prognoser för 11 till 17 september 2023

Skytten: Älskaren

Skytten, den här veckan är Älskaren ditt dominerande kort. Relationer och personliga åtaganden kommer att prioriteras. Gör val från hjärtat och låt dem vägleda din vecka.

Stenbocken: Stjärnan

Stenbocken, ditt kort för denna vecka är Stjärnan . Det här är en tid för hopp och inspiration. Tappa inte hoppet, även inför osäkerhet.

Vattumannen: Vagnen

Vattumannen, vagnen är ditt kort för den här veckan. Nu är det dags att ta kontroll och styra ditt liv i den riktning du väljer. Var beslutsam, du kan övervinna hinder.

Fiskarna: The Wheel of Fortune

Fiskarna, din vecka domineras av The Wheel of Fortune . Förbered dig på förändringar, kanske ett lyckokast eller en oväntad vändning. Var flexibel och redo att anpassa dig till nya omständigheter.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria