Início » Nyheter » Explosiv kosmisk vecka: Förbered dig för en astraldans från 30 oktober till 5 november 2023!

Explosiv kosmisk vecka: Förbered dig för en astraldans från 30 oktober till 5 november 2023!

Veckan från 30 oktober till 5 november 2023 lovar att bli rik på färger på en astrologisk nivå. Kosmiska krafter konvergerar för att ge det bästa av sig själva, vilket i hög grad påverkar vårt dagliga liv. Inflytandet från fullmånen i Oxen den 31 oktober är fortfarande påtaglig i början av veckan. Denna energi kommer att bidra till förankring, stabilitet och materialisering av projekt. Oxen är ett jordtecken, så det är en bra tid att arbeta med praktiska aspekter av våra liv. Samtidigt kommer Venus inträde i Skytten den 1 november att ge innovativ och äventyrlig energi, särskilt i romantiska och vänskapliga relationer. Under denna period kommer du att vara mer benägen att ta dig ur din komfortzon, utforska nya gränser och vidga dina vyer. Runt mitten av veckan kommer Mercury retrograd att flytta tillbaka in i Skorpionen, vilket kan utlösa några djupa och ibland obekväma samtal. Hemligheter kan avslöjas och dolda sanningar kan komma upp till ytan. Det är en tid att gå djupare och bli av med känslomässiga blockeringar. Och för att avsluta denna intensiva vecka, den 5 november, kommer Månen i Kräftan att gynna introspektion, intuition och drömmar. Det blir dags att ta hand om ditt hem, din familj eller dina nära och kära. Denna astrologiska vecka kommer att bidra till stora förändringar och oväntade möjligheter. Stjärnorna kommer att fortsätta att anpassa dina vägar för att leda dig mot ditt öde. Förhoppningsvis kommer dessa prognoser att hjälpa dig att navigera i det stormiga vattnet de kommande dagarna.

Läs också  Att bygga ett trähus: fördelarna och stegen att följa

Väduren (21 mars – 19 april) – 31 oktober

Fullmånen i Oxen den 31 oktober blir en höjdpunkt för dig, Väduren. Denna energi kommer att bidra till att förankra och materialisera dina projekt. Du kan känna ett behov av att stabilisera vissa delar av ditt liv. Nu är den perfekta tiden att fatta konkreta beslut.

Oxen (20 april – 20 maj) – 2 november

Venus inträde i Skytten den 2 november ger dig innovativ och äventyrlig energi. Du kan ledas till att utforska nya gränser, oavsett om det är i romantiska relationer eller vänskap. Utnyttja denna dag för att vidga dina vyer.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni) – 3 november

Merkurius retrograd i Skorpionen den 3 november kunde föra fram vissa sanningar som tidigare var dolda. Den här dagen kan präglas av djupa, till och med obekväma samtal. Det är dags att gräva djupare och bli av med alla känslomässiga blockeringar.

Läs också  Visuellt test: kommer 10 sekunder att räcka för att du ska hitta skorna gömda i bilden?

Kräftan (21 juni – 22 juli) – 5 november

Den 5 november kommer Månen i Kräftan att gynna introspektion och drömmar. Det är en idealisk dag att ta hand om ditt hem, familj och nära och kära. Ta tid för dig själv och utnyttja denna dag för att ta hand om dig själv och andra.

Leo (23 juli – 22 augusti) – 1 november

Venus inträde i Skytten den 1 november kommer att bli en höjdpunkt för dig, Leo. Din äventyrliga sida kommer att framhävas, vilket ger dig möjlighet att ta dig ur din komfortzon.

Jungfrun (23 augusti – 22 september) – 4 november

Den 4 november, mitt under Merkurius retrograd i Skorpionen , kunde Jungfrur befinna sig i hjärtat av viktiga samtal. Denna dag kan vara ett bra tillfälle för lite introspektivt arbete.

Vågen (23 september – 22 oktober) – 1 november

Den 1 november kan Venus inträde i Skytten ha en positiv inverkan på dig, Vågen. Dina relationer kan ta en ny vändning, med innovativ och äventyrlig energi.

Läs också  Veckan av transformation och andlig utveckling: Astrologiska tarotprognoser för 11 till 17 september 2023

Skorpionen (23 oktober – 21 november) – 3 november

Merkurius retrograd i Skorpionen den 3 november kan vara en viktig dag för dig. Hemligheter kan avslöjas och dolda sanningar kan komma upp till ytan.

Skytten (22 november – 21 december) – 1 november

Venus inträde i Skytten den 1 november kommer att vara en nyckeldag för dig, Skytten. Dagens energi kan inspirera dig att resa, ge dig ut på äventyr eller utforska nya vägar.

Stenbocken (22 december – 19 januari) – 31 oktober

Fullmånen i Oxen den 31 oktober kommer Stenbocken till godo. Denna energi hjälper dig att stabilisera vissa delar av ditt liv och förankra dina projekt.

Vattumannen (20 januari – 18 februari) – 4 november

Den 4 november, mitt under Merkurius retrograd i Skorpionen , kan vara en viktig dag för Vattumännen. Dolda sanningar kan avslöjas och djupa samtal kommer att främjas.

Fiskarna (19 februari – 20 mars) – 5 november

Månen i Kräftan den 5 november kommer Fiskarna till godo. Du kommer att bli mer intuitiv och drömsk. Det är en gynnsam dag att fokusera på ditt hem och dina nära och kära.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria