Início » Nyheter » Fängslande astral vecka: Upptäck din lyckodag enligt ditt stjärntecken från 23 till 29 oktober 2023!

Fängslande astral vecka: Upptäck din lyckodag enligt ditt stjärntecken från 23 till 29 oktober 2023!

Kära stjärnornas vänner, förbered dig för en spännande vecka från 23 till 29 oktober 2023. Stjärnornas magi har något som fascinerar oss och vägleder oss på ett mystiskt men exakt sätt. Den här veckan kommer att påverkas av en kombination av himmelska händelser som kan påverka din tur avsevärt. Först kommer Venus, kärlekens och relationernas planet, att gå in i Skorpionens passionerade tecken på måndag. Denna övergång kommer att skapa en intensiv och känslomässig atmosfär som kan skaka upp relationer och skapa djupa kontakter. Samtidigt kommer Mars, handlingens och viljans planet, att förbli i Jungfruns rationalistiska och analytiska tecken. Denna kombination ger påtaglig energi för att lösa problem och utföra uppgifter med oklanderlig precision. Dessutom kommer inflytandet från Midweek Full Moon i Oxen att resonera med närande jordenergi. Detta kan orsaka ett ökat behov av komfort, säkerhet och sinnlig njutning. Och låt oss inte glömma Jupiter, som fortsätter sin transit genom Fiskarnas empatiska och känsliga tecken. Denna position ger expansion och tur inom områdena drömmande, intuition och andlighet. Denna unika kombination av planetariska influenser skapar grogrund för lyckliga möjligheter i olika aspekter av livet. Oavsett om du vill fördjupa dina relationer, övervinna utmaningar med självförtroende, ansluta till dina inre behov eller utforska dina drömmar och andlighet, så har veckan som ligger framför dig mycket att erbjuda. Så låt oss tillsammans ta reda på vilken dag som kan vara din lyckodag enligt ditt stjärntecken.

Läs också  Astro-tarotprognos från 6 till 12 november 2023: Omfamna förändring och belys ditt öde

Väduren (21 mars – 19 april)

Tisdag kommer att vara din lyckodag, Väduren. Med Venus in Scorpio kommer din passion sannolikt att vara på topp. Det här är den perfekta tiden för att kommunicera dina känslor till din partner eller att ta initiativ i relationssituationer. Dessutom, med Mars i Jungfrun , kommer du att finna styrkan och självförtroendet för att lösa eventuella problem som uppstår.

Oxen (20 april – 20 maj)

Tack vare fullmånen i Oxen mitt i veckan kommer onsdagen att vara din lyckodag, Oxen. Du kan förvänta dig en känsla av trygghet och lugn. Det är en perfekt dag att ta hand om dig själv och njuta av livets sinnliga nöjen.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Lördag , Tvillingarna, kommer att vara din lyckodag. Med Venus in Scorpio kan känslor vara intensiva och djupa samtal kommer att gynnas. Överväg att avslöja dina dolda känslor och skapa djupa kontakter med andra.

Läs också  Hur minskar du din elförbrukning?

Cancer (21 juni – 22 juli)

Kräftan, din lyckodag blir torsdag . Fullmånen i Oxen ger en lugnande energi som inspirerar till komfort och tillfredsställelse. Nu är det perfekta tillfället att fokusera på ditt välbefinnande och din emotionella säkerhet.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Leo, din lyckodag är fredag . Jupiters inflytande i Fiskarna uppmuntrar expansionen av dina drömmar och uppvaknandet av din intuition. Det uppmuntrar också en känsla av empati och förståelse för andra.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun, måndag kommer att vara din lyckodag med hjälp av Mars i ditt tecken . Du kommer att ha exceptionell energi att lösa problem och utföra uppgifter med perfekt precision.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen, söndag kommer att vara din lyckodag. Tack vare Venus in Scorpio kommer du att uppleva intensiva stunder i dina relationer. Det här är dags att dyka djupt in i dina känslor och uppriktigt få kontakt med dina nära.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen, tisdag kommer att vara din lyckodag tack vare att Venus kommer in i ditt tecken . Förvänta dig en explosion av passionerad energi och en förnyelse av romantiska relationer.

Läs också  De astrologiska tecknen frestas mest att leta efter kärlek någon annanstans!

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten, torsdag blir din lyckodag. Inflytandet från fullmånen i Oxen ger dig en känsla av komfort och nöje som hjälper dig att slappna av och njuta av livet.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken, fredag kommer att vara din lyckodag den här veckan. Med Jupiter i Fiskarna kommer du att kunna utforska drömmarnas och andlighetens rike med ökad tur.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen, lördag blir din lyckodag. Venus i Skorpionen främjar djupa samtal och intensiva kontakter. Det här är ett bra tillfälle att uttrycka dina känslor och förstå andras.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna, din lyckodag är onsdag . Fullmånen i Oxen kommer att resonera starkt hos dig och genererar närande energi för din själ. Det här är en dag för att lyssna på dina interna behov och söka en känsla av trygghet och komfort.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria