Início » Nyheter » Fördjupa dig i tarotvärlden: Intensiva astrologiska prognoser från 20 till 26 november 2023!

Fördjupa dig i tarotvärlden: Intensiva astrologiska prognoser från 20 till 26 november 2023!

Kära vänner, gör dig redo för en upplysande resa in i astrologins hjärta. Stjärnornas hemligheter avslöjas för veckan 20 till 26 november 2023, och lovar levande insikter tack vare tarotkorten. Gör dig redo, din framtid är på väg att avslöja sig!

Välkommen alla till detta utrymme som är tillägnat astrologiska prognoser för veckan 20 november till 26 november 2023. Dessa förutsägelser kommer från en tarotläsning, en gammal spådomsövning som användes för att dechiffrera meddelanden från universum. Den här veckan kommer de energiska influenserna att vara särskilt kraftfulla. Faktum är att solen kommer att passera in i Skyttens tecken och tillkännage en period av sökande efter sanning och utvidgning av vår horisont. Räkna med ökad energi och optimism och en ökad lust till kunskap och utforskande. Dessutom kommer vi också att vara under inflytande av månen som passerar genom Oxens tecken och lämnar en atmosfär som främjar sinnenas njutning och sökandet efter stabilitet. Möjligheter att njuta av livets enkla nöjen och stabilisera din ekonomi kan dyka upp. Slutligen kommer Venus att befinna sig i Stenbocken, vilket kan ge några gravitas till våra relationer och personliga värderingar. Denna transitering bidrar till att tänka på vad som verkligen är viktigt för oss och kan leda till att vi blir mer ansvarsfulla i våra relationer och hur vi hanterar våra resurser. Den här veckan lovar därför att bli rik på vändningar, upptäckter och introspektion. Oavsett om du är nybörjare eller expert på astrologi, inbjuder vi dig att tillsammans med mig utforska mysterierna som universum är redo att avslöja.

Väduren – Styrka

Den här veckan är ditt kort styrka . Det indikerar en period då du kommer att behöva visa stor motståndskraft. Tack vare solens transit i Skytten kommer du att känna en stark önskan att gå över dina gränser och utforska nya vägar. Månens vibrationer i Oxen hjälper dig att njuta av livets enkla nöjen. Energierna är inriktade så att du kan möta alla hinder . Om det här meddelandet resonerar med dig, dela det med dem runt omkring dig!

Läs också  Stor astronomisk händelse den 3 november 2023: Inverkan på kärlek och astrologiska tecken

Oxen – Eremiten

Ditt kort är Eremiten , Oxen. Detta kort uppmuntrar introspektion och sökandet efter sanning. Med solen i skytten är det dags att söka nya perspektiv. Månen i ditt tecken påminner dig om att ta dig tid att uppskatta livets enkla nöjen. Din väg är tydlig, följ din intuition. Om dessa prognoser talar till dig, tveka inte att dela dem med dina nära och kära.

Tvillingarna – Världen

Tvillingarna, din karta är världen . Det är ett tecken på en period av fullbordan och uppfyllelse. Solens transitering i Skytten kommer att vidga din horisont, medan Månen i Oxen kommer att ge stabilisering och komfort. Den här veckan kommer att bidra till att nå dina mål. Om dessa prognoser inspirerar dig, dela dem med dem runt omkring dig.

Kräftan – Månen

Kräftan, ditt kort är månen . Nu är det dags att dyka in i dina känslor och lita på din intuition. Månens transit i Oxen hjälper dig att uppskatta livets nöjen och hitta känslomässig stabilitet. Dessutom kommer närvaron av solen i Skytten att vidga din uppfattning. Lita på dina känslor . Om dessa förutsägelser resonerar med dig, kan det gynna dem att dela dem med dina nära och kära.

Läs också  Astro-Tarot-prognos för 28 oktober 2023: Upptäck tarotens mysterier och hur de formar ditt öde

Leo – Solen

Leo, ditt kort, The Sun , tillkännager en ljus och optimistisk vecka. Solens passage in i Skytten kommer att ge en boost av energi och en önskan om upptäckt. Dessutom kommer Månen i Oxen att inbjuda dig att njuta av enkla nöjen. Utnyttja varje ögonblick, oavsett om det är för äventyr eller för att ladda batterierna. Om dessa förutsägelser talar till dig, dela dem!

Jungfrun – Den hängda mannen

Jungfrun, ditt kort är The Hanged Man . Den här veckan kommer att stå under introspektion och släppa tagets tecken. Under påverkan av solen i Skytten, utforska nya perspektiv. Tveka inte att ta ett steg tillbaka från de situationer som berör dig. Det är genom att ta ett avstånd som du kommer att kunna se saker från en ny vinkel. Om dessa förutsägelser inspirerar dig, tveka inte att dela dem.

Vågen – Rättvisa

Vågen, ditt kort är rättvisa . Denna vecka fokuserar på balans och harmoni. Solen i Skytten och Månen i Oxen uppmuntrar dig att hitta balans mellan din strävan efter sanning och ditt behov av tröst. Ta balanserade beslut som kommer att föra ditt liv framåt. Du kan dela dessa förutsägelser om de verkar relevanta för dig.

Skorpionen – Döden

Skorpionen, ditt kort den här veckan är döden . Oroa dig inte, det här kortet tillkännager snarare en period av förvandlingar. Solen i Skytten kommer att driva dig att utforska nya horisonter medan Månen i Oxen hjälper dig att stabilisera dina känslor. Nu är det dags att anamma förändring . Om dessa förutsägelser hjälper dig, dela dem med dina nära och kära.

Läs också  Upptäck din lyckliga dag: Zodiac-förutsägelser från 4 till 10 december 2023! Är vi redo för den kosmiska dansen?

Skytten – Dåren

Skytten, ditt kort är dåren . Den här veckan kallar äventyrsandan. Med solen som passerar ditt tecken, förvänta dig ett uppsving av energi och en lust att utforska. Månen i Oxen kommer att ge balans och hjälpa dig att uppskatta livets enkla nöjen. Lev i nuet och ge dig ut på äventyret. Dela gärna dessa förutsägelser.

Stenbocken – Kejsaren

Stenbocken, ditt kort är Kejsaren . Det här är en period av stabilitet och organisation. Venus i Stenbocken uppmuntrar dig att reflektera över dina personliga värderingar och relationer. Strukturera ditt liv efter dina egna regler . Om dessa förutsägelser talar till dig, tveka inte att dela dem med människorna runt omkring dig.

Vattumannen – Lyckohjulet

Vattumannen, ditt kort är lyckohjulet . Det är en vecka av förändring och nya möjligheter. Solen i Skytten kommer att väcka din törst efter kunskap och Månen i Oxen kommer att ge en känsla av trygghet. Ta vara på möjligheter och anpassa dig till förändringar. Om dessa förutsägelser inspirerar dig, dela dem!

Fiskarna – Älskarna

Fiskarna, ditt kort den här veckan är The Lovers . Detta kort betonar relationer och val. Med solens inflytande i Skytten kommer du att tvingas söka sanningen i dina relationer. Månen i Oxen hjälper dig att hitta känslomässig balans. Följ ditt hjärta och gör de val som passar dig. Om dessa förutsägelser resonerar med dig, tveka inte att dela dem.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria