Início » Nyheter » Hur viker man sina underkläder enligt Marie Kondo?

Hur viker man sina underkläder enligt Marie Kondo?

Förbättra ditt dagliga liv med dessa hemgjorda tips för att vika dina underkläder med Marie Kondo-metoden. Lär dig hur du enkelt förvarar dem och sparar utrymme i din garderob.

Vi hör mer och mer om Marie Kondos städningsmetoder . Om du letar efter ett sätt att organisera dina underkläder och förvara dem effektivt, är den här artikeln för dig! Du hittar hemgjorda tips för att vika dina underkläder enligt Marie Kondos principer och säkerställa optimal förvaring. Så redo att lära dig hur du viker dina underkläder enligt Marie Kondo? Låt oss börja!

Vad är Marie Kondos vikningsmetod?

Marie Kondo är en japansk arrangör och författare, som utvecklade sin ”KonMari” städmetod. Detta är ett klädvikningssystem som sparar utrymme genom att stapla dem platt i lådan. Enligt denna metod måste varje bit vikas, behålla sin naturliga form och vika tillbaka den på sig själv. Man börjar med att vika ena sidan och sedan vika den andra sidan så att biten blir snyggt struken. När plagget är vikt, placerar du det på en vertikal stapel, vilket möjliggör optimal organisation och bättre synlighet av föremålen.

Hur viker man underkläder?

Att vika underkläder med Marie Kondo-metoden är mycket enkelt och snabbt. I synnerhet rekommenderas det att vika underkläderna i tre delar innan du rullar ihop dem. För att göra detta, sprid underkläderna på ett bord eller en säng. Placera den bredaste delen upp. Vik botten av plagget mot mitten och vik sedan sidorna mot mitten för att bilda en kvadrat eller rektangel. Rulla sedan försiktigt underkläderna från botten till toppen. Dina underkläder är sedan redo att förvaras i lådor eller skåp. Denna teknik är inte bara praktisk för att spara utrymme utan den håller också kläderna snygga och lätta att hitta.

Läs också  Vegetabilisk trädgårdsskötsel i augusti: vad man ska plantera, så och göra i trädgården?

Varför anamma Marie Kondos metod?

Marie Kondos metod är mycket praktisk och särskilt effektiv för att organisera och förvara kläder. Den här metoden sparar faktiskt utrymme i din garderob och gör det lättare att hitta kläder. Dessutom går det mycket snabbt och enkelt att vika med Marie Kondo-metoden. Av denna anledning är det möjligt att vika alla dina kläder på kort tid och utan att tröttna. Vikning med Marie Kondo-metoden ger också ytterligare fördelar. Genom att vika kläder med denna metod är det faktiskt möjligt att:

  • bevara dina kläder genom att undvika veck;
  • optimera kapaciteten i ditt skåp;
  • lätt att komma åt hans olika kläder.

Därför visar sig vikning enligt Marie Kondo-metoden vara mycket praktisk och användbar vid förvaring av kläder. Det låter dig organisera din garderob och spara tid. Så många fördelar som gör denna metod mycket uppskattad och antagen av ett stort antal användare.

Läs också  IQ-test: Titta noga på bilden och försök hitta pandan gömd bland dessa djur. Kommer du att vara smart nog att göra det?

Hur förvarar du dina vikta underkläder?

Om du vill hålla dina underkläder snyggt vikta och alltid rena är det rätta sättet att göra det att använda förvaringslådor. Du kan hitta dem i vilken hembutik som helst, och det finns till och med lådor som är gjorda speciellt för att gömma underkläder. Dessa är lätta att montera och kan placeras i din garderob eller omklädningsrum. De är perfekta för att organisera och förvara underkläder baserat på färg, storlek och typ. Du kan också använda hängande organisatörer om du har ont om plats. Dessa organisatörer har speciella sektioner som kan hålla olika typer av underkläder och kommer att förhindra att de blir skrynkliga eller smutsiga. Du har även möjlighet att använda skåp eller lådor för att förvara dina underkläder. Denna metod kan vara mycket praktisk eftersom den inte tar mycket plats och möjliggör snabb organisation. Du kan även ställa ut dina underkläder på en galge så att de syns och är lätta att ta tag i när du ska ut på resa eller åker på semester. Slutligen, om du har många underkläder som inte får plats i en låda, välj en tvättpåse som enkelt kan förvaras och bäras vart du än går. Tvättpåsar är väldigt praktiska eftersom de låter dig hålla tvätten vikt och snygg, vilket är väldigt viktigt om du vill ha ett snyggt och rent hem. Genom att följa Marie Kondos hemgjorda tips för att vika dina underkläder får du mer organiserad förvaring och snygga lådor. Detta gör att du snabbt kan hitta det du letar efter och få ett renare rum. Att vika ihop dina underkläder är inte särskilt komplicerat, men det tar lite tid och tålamod. Men genom att följa dessa tips kommer du snart att ha perfekt organiserade lådor och snyggt vikta underkläder.

Läs också  Upptäck våra mormorstips för att få slut på myggorna!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!