Início » Nyheter » Inverkan av Jupiter retrograd på kärlek till tre astrologiska tecken – 2 november 2023

Inverkan av Jupiter retrograd på kärlek till tre astrologiska tecken – 2 november 2023

Är du redo att bli förvånad över vad stjärnorna har förberett för oss? Fördjupa dig i det extraordinära där historien och kosmos möts och förutse de universella höjdpunkterna på denna minnesvärda dag den 2 november 2023!

I universums mystiska slingor dansar stjärnorna och väver vårt livs scenario. Den 2 november 2023 kommer en himmelsk egenhet att skaka om den sentimentala domänen hos några av oss. Ja, Jupiter, zodiakens jätte, symbol för expansion och välstånd, kommer att gå in i en retrograd fas. Denna retrograd kommer att ha en betydande inverkan på kärleken till tre specifika astrologiska tecken. Vilka är dom ? Hur kommer denna kosmiska dans att påverka dem? Håll ut, för stjärnorna har mycket att avslöja för oss…

Lejonet, att erövra kärleken

Lejonet , ett eldtecken, förknippas med kreativitet och dynamik. Jupiters inträde i den retrograda fasen riskerar att bromsa denna frenetiska takt som kännetecknar detta tecken. På det sentimentala området måste Lions anta ett nytt tillvägagångssätt. Istället för att gå framåt med tillförsikt bör de ta sig tid att se tillbaka, undersöka sina relationer och inse vad som behöver växa. Denna introspektion kan verka oroande för leomedlemmar, men det är faktiskt en möjlighet till förbättring och utveckling av en djupare, mer meningsfull relation.

Läs också  Himmelsk händelse av kärlek och passion den 14 november 2023 - Månens dans, Merkurius och Antares

Skytten, på jakt efter balans

Skytten , zodiakens nomad, letar alltid efter nya äventyr. Effekten av Jupiters retrograd kan mycket väl tvinga honom att slå sig ner och ompröva sina romantiska val. Skytten kommer att ha möjlighet att titta på sina tidigare och nuvarande relationer för att förstå vad som fungerar och vad som inte fungerar för dem. De kommer då att kunna fokusera på det som verkligen betyder något och bygga mer balanserade och tillfredsställande relationer. Se detta inlägg på Instagram

En publikation som delas av L’Astrocoeur (@astrocoeur)

Vattumannen, en sentimental förnyelse

Vattumannen , ett lufttecken känt för sin självständighet och originalitet, kan möta en stor utmaning i sitt kärleksliv. Jupiter retrograd kommer faktiskt att bjuda in Vattumännen att pausa och reflektera över sina förväntningar och önskningar inom kärleksområdet. Denna tid av eftertanke kan mycket väl leda till en sentimental förnyelse, som markerar början på en ny romantisk fas som är mycket mer autentisk och uppriktig. Så gör dig redo att välkomna de utmaningar som Jupiter retrograd kommer att ge ditt kärleksliv. Även om dessa utmaningar kan verka skrämmande till en början, kom ihåg att de faktiskt erbjuder dig en ovärderlig möjlighet att växa och mogna känslomässigt. Så le mot stjärnorna och omfamna denna kosmiska dans med tacksamhet och optimism. Glöm inte att dela den här artikeln med dina nära och kära och vänner så att de också kan förbereda sig för denna viktiga fas. Och naturligtvis, kom tillbaka till vår sida varje dag för att ta reda på vad stjärnorna har planerat för dig. Universums mysterier är oändliga, liksom möjligheterna att lära sig, växa och blomstra genom astrologi.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria