Início » Nyheter » IQ-gåta: hitta skillnaderna mellan de två bilderna och mät din IQ

IQ-gåta: hitta skillnaderna mellan de två bilderna och mät din IQ

I denna IQ-gåta måste du hitta skillnaderna mellan de två bilderna. Detta test hjälper till att avgöra om du är en observatör.

Är du ett fan av visuella tester ? Vi har en just för dig idag. Utmaningen är enkel, du måste vara redo att testa dina observationsförmåga genom att leta efter skillnaderna mellan dessa två bilder som ser identiska ut vid första anblicken. Den här utmaningen riktar sig till yngre barn, men nyfikna hjärnor i alla åldrar kan spela den. Så är du redo att dyka in i denna fängslande utmaning, låt oss göra det!

Ett test som lyfter fram dina visuella färdigheter

Detta spot the difference-spel är utformat för att lyfta fram dina observationsförmåga. De två bilderna du har framför dig, som föreställer ett hönshus, kan verka identiska. Men det finns några små nyanser att upptäcka.

© Kenneenduro

Skillnaderna kan vara subtila, så håll ögonen öppna och se till att du tittar överallt. Det här spelet är ett bra sätt att träna din hjärna samtidigt som du har roligt.

Läs också  Visuellt test: Kan du lokalisera inkräktaren på mindre än 10 sekunder?

Här är några ledtrådar för att hitta skillnaderna

För er som behöver lite hjälp med att upptäcka dessa dolda skillnader, här är några användbara tips. Titta noga på varje bild som helhet för att börja. Fokusera sedan på detaljer som former, färger och texturer. På så sätt kommer du att kunna urskilja de minsta skillnaderna. Jämför sedan de två bilderna och växla din blick mellan de två bilderna för att snabbt upptäcka inkonsekvenser. Ha inte bråttom och ta dig tid att lyckas i det här spelet.

Lösning

Skillnaden ligger i antalet ben på spindeln! I en av bilderna har du en spindel med bara 5 ben, medan du i den andra har en spindel med flera ben.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!