Início » Nyheter » IQ-test: Har du tillräckligt hög IQ för att hitta svaret på denna visuella gåta?

IQ-test: Har du tillräckligt hög IQ för att hitta svaret på denna visuella gåta?

Det här matchtestet är mer komplicerat än det ser ut. Endast den starkaste kan lyckas.

I detta tändstickstest måste du lösa en matematisk utmaning. Det är ett utmanande IQ-test som kommer att testa din analys och ditt tänkande. Bilden visar en matematisk operation med ett subtilt fel. Din uppgift är att flytta en enda tändsticka för att korrigera operationen och uppnå rätt resultat.

© Kenneenduro

Ett klassiskt IQ-test för alla

Denna utmaning kan tyckas enkel, men det kräver logiskt och kreativt tänkande för att hitta rätt lösning. Du måste noggrant undersöka den matematiska operationen, identifiera felet och bestämma vilken tändsticka du ska flytta för att korrigera beräkningen. Tillämpa logik och genomtänkt analys för att utvärdera konsekvenserna av varje matchsväng. Det uppmuntrar dig att tänka utanför boxen och hitta innovativa lösningar. Fundera över de olika möjligheterna och överväg konsekvenserna av varje åtgärd innan du bestämmer dig.

Läs också  Matematiskt test: Varje huvud har ett exakt värde. Kan du hitta värdet på var och en på mindre än 60 sekunder?

Hur löser man detta test?

Ta dig tid att undersöka den matematiska operationen som helhet. Identifiera felet och lokalisera vilken matchning som måste flyttas för att korrigera beräkningen. Kontrollera alla lösningar som denna operation kan ge. Prova olika kombinationer genom att flytta en tändsticka i taget. Observera resultaten vid varje steg och se om det påverkar det slutliga resultatet. Så, är du redo att anta utmaningen och hitta rätt lösning genom att flytta en match? Lycka till och ha kul!

Lösning

Grattis, om du lyckades hitta rätt konfiguration genom att flytta en match. Dina problemlösningsförmåga är obestridliga. Fortsätt att ha kul och utveckla dina intellektuella förmågor. För de som inte klarade utmaningen , här är lösningen i bilder.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!