Início » Nyheter » IQ-test: Hitta värdet på varje djur för att hitta lösningen på detta IQ-test!

IQ-test: Hitta värdet på varje djur för att hitta lösningen på detta IQ-test!

Om du gillar att räkna är det här testet för dig. I detta spännande logikspel är ditt uppdrag att hitta värdet på varje djur som representeras av siffror. När varje värde har hittats måste du lösa den slutliga ekvationen och hitta värdet på frågetecknet. Denna utmaning kommer att testa dina matematiska färdigheter och din förmåga att använda logik. Är du redo att anta utmaningen och lösa denna gåta? Slå då på din hjärna och gör dig redo för detta tuffa test!

Vad är poängen med det här spelet?

I det här logikspelet måste du använda din uppfinningsrikedom och hjärnkapacitet för att lösa den här matematiska ekvationen. Ekvationen består av djur som representeras av siffror. Din uppgift är att bestämma värdet på varje djur och hitta det slutliga resultatet av ekvationen. caption id=”attachment_6586″ align=”alignnone” width=”2560″]© Kennelenduro[/caption] För att göra detta måste du använda grundläggande matematiska operationer som addition, subtraktion, multiplikation och division. Denna utmaning är ett utmärkt sätt att stimulera din hjärna och utveckla din problemlösningsförmåga. Den riktar sig till alla som kan utföra mentala operationer snabbt och alla som har behärskat de grundläggande reglerna för aritmetik. Klockan tickar – du har bara 60 sekunder på dig att få det rätt!

Läs också  Cosmic Symphony of Jupiter: Kärleksstöt för tre astrologiska tecken den 22 november 2023

Hur hittar du värdet på varje djur?

I denna visuella utmaning ligger nyckeln till framgång i att noggrant observera bilden och exakt förstå ordalydelsen. För att hitta värdet på varje djur som representeras av siffror är det viktigt att följa de grundläggande reglerna för aritmetik: multiplikation har företräde framför addition och subtraktion på varje rad. När du är redo startar du spelet rad för rad. Genom att metodiskt följa de grundläggande reglerna för beräkning kan du undvika misstag och vara säker på att lösa ekvationen.

Lösning

Så här löser du denna ekvation: Låt oss börja med den första beräkningsraden. Här har vi helt enkelt tre tal som är lika med 10 som läggs ihop, vilket ger en totalsumma på 30. Låt oss sedan gå vidare till den andra beräkningsraden. I denna rad har vi två tal som är lika med 4, som adderas till 10. Detta ger en total på 18. Låt oss fortsätta med den tredje raden i beräkningen. Här har vi värdet av kon (2) adderat till värdet av fåret (10), som sedan adderas till värdet av biet (4) . Den sista raden är alltså lika med 16 genom att addera alla värden för varje djur.

Läs också  Vägglöss: här är de mest angripna franska städerna
© Kennelenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!