Início » Nyheter » IQ-test: Hitta värdet på varje klädesplagg på 60 sekunder!

IQ-test: Hitta värdet på varje klädesplagg på 60 sekunder!

Välkommen till detta roligaoch utmanande test ! Detta test är ett matematiskt pussel där du måste gissa värdet på varje klädesplagg. Oavsett om du brinner för matematik eller bara letar efter ett roligt sätt att fördriva tiden, är detta test för dig. Det är tillgängligt för alla, oavsett din matematiska nivå. Sätt din logik och analytiska förmåga på prov och lös ekvationerna på utsatt tid

© Kennelenduro

Redo att ta dig an denna matematiska utmaning? Sätt din logik på prov och ha roligt samtidigt som du utvecklar dina färdigheter .

Lös denna stimulerande gåta

Detta visuella och spännande test kommer att underhålla dig samtidigt som det hjälper dig att utveckla vissa av dina färdigheter. Genom att lösa de matematiska ekvationerna som är kopplade till varje plagg kan du förbättra dina matematiska färdigheter, vilket är användbart i vardagen. Detta test hjälper dig att utveckla din analytiska förmåga genom att leta efter olika relationer mellan siffror och mönster. Du får också testa din slutledningsförmåga genom att dra slutsatser om saknade värden utifrån den givna informationen och utveckla din mentala snabbhet och räkneförmåga. Och slutligen är detta test perfekt för att träna din hjärna att bli snabbare, mer exakt och mer logisk.

Läs också  Stora himlafenomen den 20 september 2023: Jupiters retrograda dans och dess inverkan på kärleken för tre stjärntecken

Hur hittar du värdet på varje klädesplagg?

För att lösa denna gåta är det viktigt att följa ett metodiskt tillvägagångssätt. Läs först igenom påståendet noggrant och försök att få en helhetsbild av testet. Titta sedan på varje del av pusslet och försök att förstå logiken bakom. Titta på de matematiska operationer som används, t.ex. addition, subtraktion, multiplikation eller division, och försök att förstå den logiska sekvensen. Börja med att identifiera de enklaste ekvationerna. När du har knäckt en ekvation fortsätter du med de andra.

Lösningarna på detta test

Genom att analysera de olika beräkningsraderna kan vi dra slutsatsen att den första raden ger resultatet 36 genom att multiplicera 4 med 9. Den andra raden består av att addera 4 till 4, sedan till 4, vilket ger 12 . Den tredje raden ger resultatet 27 genom att multiplicera 3 med 9 .

Läs också  Astrologisk guide 2023: Jupiters retrograda inverkan på kärlek för 3 tecken - Uppenbarelser och uppvaknanden

Slutligen består den fjärde raden av att addera 3 med produkten av 4 och 4, vilket ger resultatet 19.

© Kennelenduro

Frågetecknets värde är alltså 19 . Grattis till ditt logiska resonemang och din förmåga att lösa detta matematiska pussel!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!