Início » Nyheter » IQ-test: Hitta värdet på varje tecken i detta spännande mattepussel!

IQ-test: Hitta värdet på varje tecken i detta spännande mattepussel!

Idag presenterar vi ett spännande test baserat på beräkningar. Oroa dig inte, det är inte svårt och det är ett bra sätt att ha kul samtidigt som du utvecklar dina färdigheter. I denna gåtfulla utmaning ställs du inför en serie element som representeras av tecken. Ditt mål är att hitta värdet på varje element och lösa den övergripande gåtan. Detta stimulerande test kommer att sätta din observationsförmåga, logik och analys på prov . Klarar du utmaningen? Börja då din undersökning för att dechiffrera denna fascinerande gåta

© Kennelenduro

Ett spännande test för alla

Denna matematiska utmaning är inte bara underhållande, den är också bra för ditt sinne. Det är en utmärkt aktivitet för alla, både barn och vuxna, för att träna hjärnan och hålla sig mentalt skarp .

Läs också  28 september 2023: Dag för förvandling och tillväxt enligt tarot - Omfamna förändring med mod!

Så ta några minuter av din tid och ge dig ut på detta gåtfulla äventyr. Låt utforskandet börja!

Hur löser jag detta matteprov?

För att lösa denna gåta måste du vara uppmärksam på varje detalj och undersöka varje element noggrant . Det första steget är att isolera varje element för att bättre förstå dess roll i pusslet som helhet. Därefter måste du analysera förhållandena mellan de olika elementen och leta efter mönster eller regler som kan hjälpa dig att bestämma deras värde. När du har identifierat värdet på den första raden kan du börja beräkna de rader som följer. Med hjälp av din logik kan du gradvis fastställa värdet på alla tecken för att lösa pusslet som helhet.

Lösning

Har du hittat värdet på varje element och fastställt att mannen i den gula hjälmen har ett värde på 8 ? Om så är fallet, grattis! Du har löst pusslet på ett briljant sätt. Du har framgångsrikt tillämpat de grundläggande reglerna för aritmetik för att nå denna slutsats. Så här var du tvungen att lösa varje rad: I den första raden av aritmetik, lägg till de tre 15-talet för att få en total på 45 . I den andra raden av aritmetik, lägg till 15 och 4 för att få en total på 19. Slutligen, i den tredje raden av aritmetik, lägg till 4 och 4 för att få en total på 8 . Enligt dessa värden har kvinnan ett värde på 15, polisen ett värde på 4 och mannen i den gula hjälmen ett värde på 8.

Läs också  23 november 2023: Upptäck ditt öde genom vår prediktiva tarotläsning - Visdom och beslutsamhet i ljus!
© Kennelenduro

Fortsätt utforska och utveckla dina matematiska kunskaper, eftersom de säkert kommer att komma till nytta i många situationer.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!