Início » Nyheter » IQ-test: Kan du hitta boken på det här fotot på 10 sekunder?

IQ-test: Kan du hitta boken på det här fotot på 10 sekunder?

Den visuella utmaningen vi erbjuder dig idag är avsedd att testa några av dina färdigheter samtidigt som du har roligt.

Dagens IQ-test är ett visuellt pussel som hjälper dig att avgöra om du har bra uppfattning. Den ger dig en bild av ett kafé som vid första anblicken verkar helt normalt. Det finns dock en bok väl gömd på bilden. Du måste därför hitta inkräktaren på mindre än 10 sekunder.

IQ-test: hitta boken gömd i bilden

Dagens visuella gåta är särskilt intressant eftersom den är avsedd att testa dina observationsförmåga. Detta visuella test ger dig en bild av ett kafé där en inkräktare gömmer sig. Ditt uppdrag blir att hitta en bok väl gömd i bilden med en tidsgräns på 10 sekunder.

© Kenneenduro

För att framgångsrikt lösa detta visuella pussel måste du välja den teknik som passar dig. Börja med att placera dig själv på en plats som främjar koncentrationen. Analysera sedan bilden som helhet för att hitta inkräktaren inom utsatt tid.

Läs också  Andlig dykning och kosmiska uppenbarelser: Din Tarot-vägledning för veckan den 27 november - 3 december 2023

Visuell gåta: hitta boken på det här fotot

Grattis om du hittade boken gömd i bilden på mindre än 10 sekunder. Om du inte har lyckats hitta inkräktaren så berättar vi var den är direkt. Om du tittar noga på bilden kan du se boken. Om du fokuserar din uppmärksamhet på vänster sida i kylskåpet kommer du att upptäcka boken.

© Kenneenduro

Varför ägna sig åt visuella utmaningar?

Visuella utmaningar är ett bra sätt att träna ditt minne samtidigt som du förbättrar dina observationsförmåga. De är också perfekta för att uppmuntra uppmärksamhet samtidigt som de främjar lärande. Visuella pussel är omfattande mentala övningar som engagerar både vänster och höger hjärnhalva. Det är faktiskt känt att den högra hjärnhalvan är ansvarig för kreativitet, känslor och intuitivt tänkande. Den vänstra hjärnhalvan, å andra sidan, är känd för att vara associerad med logik och språk. Så när man spelar ett pusselspel måste båda parter kommunicera och arbeta tillsammans, vilket ökar den kognitiva funktionen. Genom att lösa visuella pussel kan du vara uppmärksam på detaljer. De är perfekta för att träna dina ögon för att hitta små skillnader i färger eller former. Du kommer då att kunna lägga märke till små detaljer som hjälper dig i alla aspekter av ditt liv. Du blir då mer uppmärksam och mer exakt. Lös gärna andra visuella pussel att öva på. Du kan också dela denna utmaning med dina vänner eller familjemedlemmar.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!