Início » Nyheter » IQ-test: Kan du hitta följande tal?

IQ-test: Kan du hitta följande tal?

Om du tycker om att lösa matematiska utmaningar är du mer än välkommen.

Dagens utmaning kräver att du använder ditt logiska tänkande. Du måste titta noga på varje tal i bilden och sedan hitta ett återkommande samband mellan dem för att hitta det saknade talet. Detta pussel är så komplext att endast genier kan slutföra det. Så är du redo att ta reda på hur smart du är? Ta en stund på dig att gissa det saknade talet på så kort tid som möjligt.

Hur går du tillväga för att klara denna utmaning?

Du har en bild framför dig som innehåller en logisk sekvens av siffror. Analysera dem noggrant och försök att hitta ett samband mellan varje siffra och den som följer efter. caption id=”attachment_7323″ align=”alignnone” width=”2560″]© Kennelenduro[/caption] Ditt mål är att härleda ett logiskt förfarande för att gissa den saknade siffran. Det är bäst att göra detta test på en lugn plats för att maximera din koncentration. Du har inga tidsbegränsningar, men du bör veta att en nörd kommer att göra det så snabbt som möjligt. Klarar du det? Se nästa stycke för att ta reda på fördelarna med att lösa detta pussel.

Läs också  Personlighetstest: det du ser först avslöjar det positiva drag som dominerar dig

Vilka är fördelarna med att lösa det här pusslet?

Att lösa pussel som detta kan öka din förmåga att tänka. Det är trots allt inte en lätt utmaning. Du måste använda din hjärna för att försöka hitta ett sätt att lösa det. På så sätt blir du mer kreativ och kan se problemen framför dig i ett annat ljus. Efter det kan detta test också vara en distraktion. Ser du fram emot att kontrollera ditt svar? Gå vidare till nästa stycke för att ta reda på länken mellan dessa siffror.

Svar: detta är värdet

Vid första anblicken är den logiska länken mellan dessa siffror uppenbar för ett geni. Allt som krävs är en bra observation och en grund i matematik. Faktum är att dessa siffror bildar en sekvens på ett sådant sätt att kvadraten på varje siffra placeras efter den som följer den. För att vara tydligare, låt oss ta fallet med 3. Dess kvadrat, som är 9, ligger efter siffran 4 som följer efter den. Om du följer denna teknik kommer du att se att det sista talet är kvadraten på 16, vilket är 256. Så, fick du rätt?

Läs också  Effektiv bekämpning av gnagare: Hur kan vi upprätthålla hälsan i våra livsrum inför råttinvasioner?
© Kennelenduro

Om du hittade rätt svar, grattis! Du är förmodligen ett geni. Faktum är att denna matematiska gåta är så komplex att endast de med hög IQ kan lösa den. Tack vare din beslutsamhet, uthållighet och intelligens har du lyckats. Men om du inte har riktat in dig på den här metoden, lämnar du nu med en bit kunskap. Det finns andra IQ-tester som gör att du kan visa upp din intelligens på den här webbplatsen. Om du gillade det här testet, tveka inte att dela det med dina vänner .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!