Início » Nyheter » IQ-test: Kan du lösa denna matematiska utmaning på under 60 sekunder?

IQ-test: Kan du lösa denna matematiska utmaning på under 60 sekunder?

Denna utmaning är lätt, men kräver goda matematiska kunskaper. Lös den på mindre än 60 sekunder.

Välkommen till detta spännande test där du kommer att få använda alla dina logiska färdigheter för att lösa denna gåta. I denna fängslande utmaning måste du hitta värdet på varje fågel i bilden och hitta lösningen på den sista frågan. Så, är du redo att dyka in i detta roliga test som lovar att bli en oförglömlig upplevelse? Då kör vi!

© Kennelenduro

Njut av detta spännande test

Bilden som presenteras för dig består av flera fåglar, var och en med ett specifikt värde. Din uppgift är att bestämma värdet på varje fågel med hjälp av tillgänglig information och korrekta beräkningar och operationer. Du måste följa flera regler, bland annat de grundläggande beräkningsreglerna. Du kommer att märka att varje rad är kopplad till en annan matematisk operation, vilket gör detta test ännu mer intressant. För att klara denna utmaning måste du koncentrera dig och vara exakt i dina svar . Du måste vara uppmärksam på detaljer och använda dina matematiska färdigheter för att räkna ut värdet på varje fågel.

Läs också  Logisk utmaning: Sätt din IQ på prov och hitta koden på under 40 sekunder!

Hur löser du pusslet?

Spelet kan verka enkelt till en början, men låt dig inte luras av skenet. Vissa av uppgifterna kan vara svårare än de ser ut, och du måste behärska de grundläggande reglerna för aritmetik för att hitta rätt svar. Använd din logik och hjärnkraft för att lösa denna spännande utmaning och slutföra den sista uppgiften. Här är några tips för att hitta rätt svar. Analysera bilden och identifiera de matematiska operationer som är kopplade till varje fågel . Du kommer att märka att några av fåglarna är olika. Notera dessa skillnader, för utan dem kommer du inte att lyckas. Börja sedan lösa de matematiska operationerna rad för rad. När du har hittat värdet på varje fågel kan du gå vidare till den sista frågan.

Läs också  Upptäck den himmelska baletten som formar ditt öde: Din astrologiska guide från 27 november till 3 december 2023

Lösning

Har du korrekt identifierat värdet på den bruna fågeln, vilket är 12 ? Om ja, grattis! Du har lyckats bestämma värdet på varje fågel och lösa gåtan. I den första beräkningsraden adderade du värdena på de tre fåglarna, som alla var lika med 14, för att få en totalsumma på 42 .

I den andra beräkningsraden adderade du värdena för de två fåglarna, 14 och 6, till totalt 20. Slutligen, i den tredje beräkningsraden adderade du värdena för de två fåglarna, 6 och 6, till totalt 12.

© Kennelenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!