Início » Nyheter » IQ-test: Kan du räkna ut det värde som varje råtta representerar på under 20 sekunder?

IQ-test: Kan du räkna ut det värde som varje råtta representerar på under 20 sekunder?

Om du vill testa din intelligens är den här matteutmaningen något för dig.

Denna utmaning består av att testa din IQ genom att försöka hitta det önskade svaret på kort tid. Det är inte komplicerat, men kräver mycket koncentration och memorering.

För att lösa denna matteutmaning, sätt dig ner på en lugn plats utan distraktioner. Detta hjälper dig att hitta lösningen snabbt. Så, är du redo att lösa problemet? Nu är det din tur!

Hur gör man testet?

Du kommer att se tre olikfärgade råttor på din skärm. Ditt mål är att bestämma deras värden för att lösa den sista ekvationen. Du har 20 sekunder på dig att göra det.

© Kennelenduro

Du får inte använda miniräknare eller papper. Använd bara din hjärna. Så, är du redo att använda din matematiska problemlösningsförmåga? Nästa stycke visar dig de goda skälen till varför du bör utföra detta test.

Läs också  Visuellt test: Hitta 3 skillnader som gled in i den här bilden på mindre än 30 sekunder!

Vilka är fördelarna med att klara den här utmaningen?

Genom att försöka lösa denna gåta sätter du din hjärna i aktivt läge. Detta hjälper till att öka din kreativitet och produktivitet.

Samtidigt ger det faktum att ha klarat små utmaningar av det här slaget dig tillfredsställelse. Det kan också öka din lycka och öka ditt självförtroende.

Utöver detta kan du också förbättra ditt minne. Nu är det dags för dig att dra nytta av dessa förmåner. Gå till nästa stycke för att kontrollera ditt svar.

Svar: Här är värdet du letar efter i den sista ekvationen

För att lösa denna mattegåta kan du välja vilken metod som passar dig.

Lösningen av linjära ekvationssystem är den mest rekommenderade om du har tanken.

Med den här metoden kommer du enkelt att bestämma värdena som representeras av varje typ av råtta. Den beige är värd 15, den vita 5 och den bruna 7.

Läs också  Visuellt pussel: Hitta den 4-uddiga stjärnan som är gömd i den här figuren
© Kennelenduro

Det begärda värdet härleds automatiskt från dessa resultat. Det är 10. Fick du svaret rätt?

Om du hittade det exakta resultatet, grattis! Detta test är svårt för de flesta som har provat det. Tack vare din höga intellektuella kapacitet kunde du lösa det i tid.

Så geni, du kan dra fördel av din intelligens för att lösa problemen som uppstår i ditt dagliga liv. Du kan dock fortfarande klara andra utmaningar på den här webbplatsen om du misslyckades.

Du är inbjuden att dela detta test med dina vänner och släktingar på sociala nätverk om du gillade det.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!