Início » Nyheter » IQ-test: Om du är ett geni, hur lyder lösningen på denna gåta?

IQ-test: Om du är ett geni, hur lyder lösningen på denna gåta?

För att testa din intelligens, ta dig tid att lösa detta pussel.

Dagens utmaning kommer att sätta dina matematiska färdigheter på prov. Du måste använda ditt logiska resonemang för att försöka lösa detta svåra pussel . Det är värt att notera att endast 20 % av Internetanvändarna hittade rätt resultat. Kommer du att vara en av dem? Om du är ett geni, ta en liten paus och försök hitta lösningen på denna utmaning .

Hur går det till?

Du har en bild på skärmen som innehåller 3 ekvationer, varav en är olöst. Din uppgift är att hitta den logiska länken för att verifiera varje summa som visas . Sedan måste du hitta lösningen på den sista ekvationen. Ta god tid på dig att tänka igenom det hela

© Kennelenduro

Detta prov kräver stor koncentration. Håll dig därför borta från alla källor till distraktion. Analysera sedan figurerna noggrant och prova alla möjliga operationer som kan hjälpa dig att hitta sambandet mellan dem. I nästa stycke får du veta varför du bör göra det här testet.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta inkräktaren på mindre än 10 sekunder?

Varför lösa detta pussel?

Att lösa matematiska pussel som detta är viktigt för din hjärnas välbefinnande. Det hjälper till att minska belastningen på din mentala hälsa och håller ditt sinne skarpt. Dessutom kan lösningen av denna gåta också öka din tankeförmåga, vilket ger dig möjlighet att bli mer kreativ och produktiv. Dessutom får du en underhållande stund. Det hjälper dig att undvika stress och ångest. Så, har du försökt leta efter det saknade numret? Kontrollera ditt svar i nästa stycke.

Svar: här är det värde som efterfrågas i den sista ekvationen.

Lösningen på denna gåta är 15. För att komma fram till detta resultat var du tvungen att utföra operationen på bilden. Sedan måste du subtrahera summan med 3 och slutligen multiplicera med 5. Denna inte så uppenbara procedur är faktiskt ganska enkel. Ta den första och andra ekvationen: (5+5-3)*5=35 och (4+4-3)*5=25.

Läs också  Hemrenovering: 4 tips för att minska kostnaderna för arbetet
© Kennelenduro

Om du har hittat rätt svar, grattis! Detta är en svår matematisk utmaning. Tack vare din intelligens har du lyckats lösa den. Du har förmågan att övervinna de svårigheter som uppstår i ditt dagliga liv, så, geni, du kan njuta av dina färdigheter. Å andra sidan, om du har misslyckats, varför inte prova de andra testerna på denna webbplats igen? Om du gillar det här mattepusslet kan du dela det med dina vänner så att de också kan spela det.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!