Início » Nyheter » IQ-test: Om du är ett geni, vad är det som saknas?

IQ-test: Om du är ett geni, vad är det som saknas?

Testa din intelligens och observationsförmåga med denna utmaning.

Dagens utmaning kommer att testa din tankeförmåga. Du uppmanas att titta noga på bilden nedan och försöka hitta en länk mellan siffrorna i den. Du måste använda ditt logiska resonemang för att lyckas med detta matematiska pussel. Det här är din chans att bevisa din problemlösningsförmåga. Läs nästa stycke för att ta reda på mer om reglerna och syftet med detta IQ -test.

Hur fungerar testet?

Titta noga på bilden nedan. Det finns fyra ekvationer, varav en är olöst. Du måste analysera varje siffra noggrant för att dra en logisk koppling mellan dem och sedan bestämma det värde som ska ersätta frågetecknet. Det finns inga tidsbegränsningar

© Kennelenduro

Men du har bara ett försök på dig, så försök att maximera din koncentration. Undvik allt som kan distrahera dig. Se nästa stycke för fördelarna med detta test.

Läs också  Math gåta: Testa din IQ genom att flytta bara en match!

Vilka är fördelarna med att göra detta mattepussel?

Genom att göra denna utmaning letar din hjärna efter ett sätt att lösa den. På så sätt tränar du din kreativitet och ditt logiska tänkande. Det är ett sätt att utveckla ditt kritiska tänkande. Dessutom förbättrar dessa pussel din kreativitet. Att lösa problem kommer att bli automatiskt för dig. Du kommer då att vara mer produktiv i allt du gör. Denna utmaning hjälper också till att identifiera personer med hög IQ. Läs vidare för att kontrollera ditt svar.

Svar: detta är det värde som efterfrågas i den sista ekvationen

Försökte du hitta det saknade talet? Är du övertygad om ditt svar? Det förväntade talet är 14. För att hitta detta resultat ska du titta närmare på de ekvationer du redan har kontrollerat, som alla följer följande regel: det första talet plus det sista talet minus mell antalet. För att få en bättre uppfattning kan vi ta den första ekvationen: 4 + 3 – 1 = 6. Har du hittat rätt svar?

Läs också  Personlighetstest: Det du ser först kommer att avgöra hur du hanterar sociala interaktioner!
© Kennelenduro

Om du har fått fram rätt siffra är det bara att gratulera! Faktum är att bara en fjärdedel av Internetanvändarna lyckades lösa denna gåta. Och tack vare din intelligens och ditt logiska resonemang kunde du lösa den, vilket visar att det är lätt för dig att övervinna de problem som uppstår i ditt dagliga liv. Å andra sidan, om du misslyckades, varför inte försöka igen med de andra IQ-testerna? Om du gillade den här utmaningen, glöm inte att dela den med dina vänner och familj via sociala nätverk .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!