Início » Nyheter » IQ-test: Om du är ett geni, vilket är det saknade talet?

IQ-test: Om du är ett geni, vilket är det saknade talet?

Om du vill veta din intelligensnivå, ta en kort paus och lös denna gåta.

Dagens utmaning kommer att stimulera ditt tänkande. På bilden som visas på din skärm finns en matematisk utmaning. Det är en utmaning som de flesta Internetanvändare misslyckas med. Om du har goda analytiska färdigheter kommer lösningen att vara uppenbar, så använd ditt logiska resonemang. Ser du fram emot att bevisa att du är ett geni? Ta ett ögonblick, för det här testet är för dig.

Hur går det till?

Du har tre trianglar i bilden framför dig. Varje triangel innehåller 3 siffror, som representerar varje toppunkt. Dessa siffror har valts konsekvent. Din uppgift är att hitta kopplingen mellan dem så att du kan härleda värdet på den saknade siffran.

© Kennelenduro

Ta god tid på dig att hitta den. Som du kan se kräver detta test koncentration och uthållighet. Så håll dig borta från allt som kan distrahera dig. Gå till nästa stycke för att ta reda på varför du inte bör ignorera detta IQ-test.

Läs också  Personlighetstest: "Är du ytlig? Testa även dina vänner och din familj!

Vad får jag ut av det?

Matematiska pussel tvingar din hjärna att vara aktiv. Dessa utmaningar är inte lätta. Du måste analysera, tänka hårt och utveckla nya koncept för att lösa dem, vilket är hur du blir mer och mer kreativ. Dessutom är detta IQ-test något av ett spel. Genom att försöka lösa det kommer du att ha en underhållande och avkopplande tid, undvika alla källor till stress och eliminera ångest. Så, har du försökt hitta det saknade talet? Kontrollera ditt svar i nästa stycke.

Svar: här är värdet som ersätter frågetecknet

Lösningen på denna gåta är 28. Hemligheten är att alla siffror i samma position är länkade till varandra. Deras länk verifierar följande operation: produkten av talen i den första triangeln med talen i den sista triangeln ger talet i mitten. Låt oss ta fallet med toppunkten högst upp: 5 * 3 = 15. På samma sätt för den till vänster: 6 * 8 = 48 . Så, använde du denna procedur för att hitta det resultat du letade efter?

Läs också  Hur man gör desinfektionsmedel hushållsprodukter?
© Kennelenduro

Om du hittade rätt svar, grattis! Detta matematiska pussel är svårt att lösa. Tack vare din intelligens har du lyckats lösa det. Det visar hur uthållig du är, en egenskap som kan hjälpa dig att klara de utmaningar du ställs inför varje dag. Å andra sidan, om du misslyckades är det okej. Nu har du förvärvat en ny teknik som kan hjälpa dig att lösa de andra pusslen på denna webbplats. Om du gillade detta IQ-test kan du dela det med dina vänner och familj så att de också kan njuta av det .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!