Início » Nyheter » Jupiter retrograd 2023: Inverkan på tre astrologiska tecken och romantiska förvandlingar

Jupiter retrograd 2023: Inverkan på tre astrologiska tecken och romantiska förvandlingar

Missa inte universums spännande rytm: fördjupa dig i sensationella prognoser som kopplar dig till tre höjdpunkter i kosmos som förutspås den 28 september 2023. Din framtid kan bero på vad du upptäcker här.

Universum är en mystisk himladans där varje rörelse av himlakropparna har en resonanseffekt på våra liv. När Jupiter, den välvilliga jätten i vårt solsystem, ändrar riktning och går in i sin retrograda fas, släpper den lös en våg av energi som skakar grunden för vår existens. Den 28 september 2023 kommer detta astronomiska fenomen att inträffa, och det kommer att störa det kärleksfulla lugnet hos framför allt tre astrologiska tecken. När kosmos omställs, kommer dessa tecken att drivas för att omdefiniera vad kärlek betyder för dem och hur de interagerar med denna universella känsla. Förbered dig på en resa av introspektion, upptäckt och potentiell förvandling när vi dyker in i vad denna period av Jupiterian retrograd har i beredskap för dessa tre stjärntecken.

Läs också  Nymåne och Northern Taurid Peak: Astrala förutsägelser för 13 november 2023

Vågen: En djupgående förändring

Vågen, tecknet på partnerskap, kommer att vara en av de mest påverkade av denna Jupiters retrograd. Vanligtvis balanserad och harmonisk kunde Vågen känna sig destabiliserad under denna himmelska rörelse. Denna energi kan framkalla djupa frågor om kärlek och hur du närmar dig dina relationer. Vågens band med Venus, kärlekens planet, kommer att testas hårt, vilket kan orsaka omvälvningar i romantiska relationer. Detta är verkligen en möjlighet för Vågar att se över och ompröva sin inställning till kärlek och relationer.

Cancer: Öppnar hjärtat

För Kräftan, ett vattentecken som styrs av månen, kommer Jupiters retrograda fas att ha en betydande inverkan på deras kärleksliv. Normalt kopplad till känslomässig säkerhet, kan cancer känna sig knuffad mot nya gränser för intimitet. Energierna som frigörs av Jupiter retrograd kommer att uppmuntra Kräftan att utforska sina känslor på djupet och öppna sig för nya romantiska möjligheter. Cancer kommer att behöva vara villiga att möta outtalade sanningar och se på framtiden med ett nytt perspektiv.

Läs också  Zodiakens sovare: Upptäck de 3 astrologiska tecken som sover mest!

Vattumannen: Nya horisonter

Vattumannen, ett lufttecken och bärare av innovation, kommer att komma under press på grund av Jupiters riktningsändring. Detta kan resultera i ett sammanbrott av traditionella kärleksmönster. Vattumän kan känna sig tvingade att gå ut ur sin komfortzon och anamma en ny syn på kärlek och relationer. Omständigheter kan leda till att de utforskar fortfarande okända romantiska territorier, samtidigt som de förblir trogna deras unika och autentiska väsen. Den 28 september 2023, kom ihåg att Jupiters retrograd inte är ett tecken på katastrof, utan snarare en inbjudan att upptäcka och förvandla vår förståelse av kärlek. Varje tecken kommer att ha sin egen unika upplevelse som kan leda till insikter som gör att du kan närma dig kärlek från ett nytt perspektiv. Dela den här artikeln med dina nära och kära: denna information kan vara värdefull för dem i framtiden. Lita på kosmos rörelser och kom ihåg att varje astral fas har något att lära oss. Besök vår sida varje dag för mer astrologisk inspiration och för att navigera genom mysterierna i vårt ständigt föränderliga universum.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria