Início » Nyheter » Jupiter retrograd den 12 oktober 2023: Påverkan på kärlek och relationer för tre stjärntecken

Jupiter retrograd den 12 oktober 2023: Påverkan på kärlek och relationer för tre stjärntecken

Missa inte dessa häpnadsväckande förutsägelser som lovar att vända upp och ner på ditt universum på oväntade sätt. Datumet den 12 oktober 2023 kommer att markera en viktig vändpunkt, med tre stora kosmiska händelser som radikalt kommer att förändra vår värld!

Gör dig redo för en dag av himmelska revolutioner! Jupiter, kosmos gigant och kärlekens väktare, har valt att dansa baklänges i sin eviga stjärnbalett den 12 oktober 2023.

Denna retrograd kommer att ha en djupgående inverkan på de romantiska planerna för vissa av oss. Tre tecken i synnerhet kommer att se sina kärleksvärldar vändas upp och ner, på gott och ont. Medan vissa kommer att uppleva stunder av intensiv passion, kommer andra att behöva övervinna hinder i relationen.

Hur som helst lovar denna dag att bli en känslomässig virvelvind som kommer att påminna oss om det kraftfulla inflytande som stjärnorna kan utöva på våra hjärtan.

Tvillingarna: en oväntad kärleksdans

Infödda i Tvillingarna, ett föränderligt lufttecken, kommer att påverkas särskilt av denna retrograd av Jupiter. Med sin styrande planet, Merkurius, i ständig rörelse är de redan benägna att drabbas av humörsvängningar och känslomässiga fluktuationer.

Läs också  Detta personlighetstest fokuserat på kärlek är värt en omväg!

Jupiters retrograda dans den 12 oktober 2023 kommer att förstärka denna dynamik och förvandla deras dagliga liv till ett verkligt slagfält för kärlek. Men få inte panik, dessa relationsutmaningar hjälper dig att växa och bättre förstå dina egna kärleksbehov.

Det här är den perfekta tiden att öppna dig för nya upplevelser och ompröva din kommunikation i ditt förhållande.

Stenbockar: hinder i relationen att övervinna

För Stenbockar, det kardinala jordtecknet, kommer denna dag att präglas av relationsförsök. Din styrande planet, Saturnus, är känd för sitt allvar och disciplin, vilket ibland kan skapa spänningar i dina relationer.

Med Jupiter i retrograd den 12 oktober 2023 kan du möta utmaningar som försöker destabilisera din känslomässiga stabilitet. Glöm dock inte att varje hinder är en möjlighet för tillväxt. Ta dig tid att reflektera över vad du verkligen vill ha i ditt förhållande och hur du kan arbeta tillsammans för att uppnå dessa mål.

Läs också 

Cancers: brinnande passion

För Cancers, det kardinala vattentecknet, kommer den 12 oktober 2023 att vara en dag med intensiv passion tack vare Jupiters retrograd. Som det mest känslomässiga tecknet i zodiaken har du en naturlig intuition som vägleder dig i dina kärleksrelationer.

Denna himmelska dans av Jupiter kommer att intensifiera dina känslor och väcka en eldig passion i ditt hjärta. Dra nytta av denna energi för att uttrycka dig fullt ut och dela dina djupaste känslor med din partner.

Avslutningsvis är det viktigt att komma ihåg att planeterna inte har absolut makt över vårt öde, men de kan hjälpa oss att bättre förstå vårt eget beteende och våra egna tendenser.

Denna dag den 12 oktober 2023 kommer säkert att präglas av omvälvningar i kärlek, men det lovar också stora möjligheter för dem som vet hur man griper dem. Var öppen för förändring, anpassa dig och använd dessa kosmiska vibrationer för att växa och utvecklas i dina relationer.

Läs också  Astro-Tarot-prognos för den 24 november 2023: Stora uppenbarelser och förvandlingar i sikte!

Glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner och familj. Och glöm inte att komma tillbaka varje dag för nya astrologiska prognoser. Vem vet? Kanske har stjärnorna fortfarande en hel del hemligheter att avslöja för dig under de kommande dagarna!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria