Início » Nyheter » Jupiter retrograd den 16 oktober 2023: Påverkan på kärlek för tre stjärntecken

Jupiter retrograd den 16 oktober 2023: Påverkan på kärlek för tre stjärntecken

Är du redo att upptäcka vad stjärnorna har förutspått för denna minnesvärda framtid den 16 oktober 2023? Följ med på en fascinerande resa in i framtiden och upptäck de tre viktigaste händelserna som kommer att skaka om vår värld på oväntade sätt.

Har du någonsin känt en störning i kärlekens strömmar, som om en osynlig kraft påverkade de band som binder hjärtan? Gör dig redo för en dag som denna. Den 16 oktober 2023 kommer den majestätiska planeten Jupiter att gå in i en retrograd fas, vilket avsevärt modulerar den astrala atmosfären. Denna stora kosmiska händelse kommer att få konsekvenser på kärleksområdet för tre mycket specifika astrologiska tecken. Som en healer som applicerar balsam på ett sår, kan Jupiter retrograd fungera som en katalysator, återuppliva vilande kärlekslågor eller testa soliditeten i vissa band. Se upp och förbered dig, för den här dagen kan mycket väl förändra ditt kärleksliv.

Vattumannen

Vattumannen, ett intuitivt och frisinnigt lufttecken, kommer att vara den första att känna vibrationerna från Jupiter retrograd. Turens och expansionens planet kommer att utmana din uppfattning om kärlek, och tvinga några Vattumän att ifrågasätta deras förhållande till delning och kommunikation i sina relationer. Band som verkade starka kan sättas på prov, vilket får dig att utforska nya sätt att uttrycka din kärlek och tillgivenhet. Denna period kommer också att vara en möjlighet för en djup medvetenhet om dina sanna förväntningar i dina romantiska relationer.

Läs också  Upptäck de tre kinesiska tecknen som gynnas av kosmos från 13 till 19 november 2023: Ormen, tuppen och råttan badar i klarhetens ljus!

Cancer

Cancer, ett vattentecken känt för sin känslighet och starka instinkter, kommer att känna effekterna av Jupiter retrograd med särskild intensitet. Denna astrala transit kan väcka begravda känslor och orsaka en känslomässig skakning som kommer att påverka hur du älskar och blir älskad i gengäld. För cancer i relationer kan denna dag markera en vändpunkt, föra dolda problem eller outtryckta känslor till ytan. För singlar är det här ett bra tillfälle att inventera vad du verkligen letar efter i ett förhållande.

Stenbocken

Slutligen, Stenbocken, ett ansvarsfullt och ambitiöst jordtecken, kommer i Jupiter retrograd att finna en unik möjlighet att göra en inventering av sina romantiska relationer. Detta kosmiska fenomen kan erbjuda dig chansen att börja om på nya grunder, genom att bjuda in dig att reda ut dina känslor och dina relationer. Du kanske känner dig förvirrad av denna känslomässiga turbulens, men kom ihåg att varje förändring är en möjlighet att växa och utvecklas. Sammanfattningsvis lovar den 16 oktober 2023 att bli en dag full av omvälvningar för Vattumannen, Kräftan och Stenbocken. Men kom ihåg att varje utmaning är en möjlighet att utvecklas och växa. Så frukta inte Jupiter retrograd, utan välkomna det som en chans att fördjupa din förståelse för kärlek och dina relationer. Dela gärna den här artikeln med alla Vattumannen, Kräftan och Stenbockarna du känner! Och kom tillbaka varje dag för fler förutsägelser och insiktsfulla tips baserade på planeternas rörelser. Universum har så mycket att lära oss: låt oss hålla kontakten med dess rytm och dess energi för att upptäcka allt det har i beredskap för oss.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria