Início » Nyheter » Jupiter Retrograde 2023: Impact on Astrological Signs Love

Jupiter Retrograde 2023: Impact on Astrological Signs Love

Vet du vilka viktiga ögonblick som kommer att forma din dag? Dyk in i den här kosmiska horisonten för att upptäcka de tre astrologiska händelserna som lovar att förstärka din existens den 12 november 2023. Missa inte denna viktiga stjärnguide full av spännande prognoser!

Kära stjärnor och astrologientusiaster, Den kosmiska baletten berör återigen våra inre och känsliga liv den 12 november 2023 . Den stora planeten Jupiter, känd som den välgörande jätten i vårt solsystem, dansar baklänges, eller som vi vill säga i astrologiska termer, går in i retrograd. Men gör inga misstag, även om denna rörelse verkar bakåtvänd, kommer dess inverkan på våra liv att vara allt annat än regressiv. Tre tecken i synnerhet kommer att uppleva ett betydande ryck i sina romantiska världar, en våg som antingen kan spänningen eller störta kärlekens skepp. Oavsett om du för närvarande är förankrad i djup kärlek eller navigerar i ensamhetens osäkra vatten, förvänta dig att känna effekterna av detta kosmiska fenomen. Håll ögonen öppna för att ta reda på om ditt tecken är ett av dem som kommer att påverkas av denna Jupiters retrograd i kärlekssfären. Förbered dig på att utforska detta nya djup av intimitet, känslor och personlig upptäckt som denna astrala händelse lovar oss. Rymden är trots allt det sista sanna mysteriet, och som alltid har det hemligheter att dela med oss av.

Läs också  Dessa 3 stjärntecken har störst chans att hitta kärleken i sommar

1. Skytten: En virvelvind av kärlek närmar sig

Kära skyttar, kom ihåg att Jupiter är din härskande planet. Dess kraft av degradering kommer att påverka dig direkt. Dess styrka kommer att tvinga dig att ompröva dina tidigare romantiska val, utvärdera deras inverkan på din nuvarande och överväga nya perspektiv för din framtid. Det är en tid av inre utforskande, djup förståelse och självupptäckt. Var inte rädd för att fördjupa dig i dessa kosmiska strömmar. Du kanske blir förvånad över vad du upptäcker om dig själv och om kärlek.

2. Fiskarna: En resa med känslor

Kära Fiskar, ditt förhållande till vatten ger dig en naturlig förståelse för känsloströmmar. Jupiters retrograd kommer att intensifiera dessa strömmar. Du kommer att känna starka känslor, kanske starkare än vad du har upplevt hittills. Kärlek kan visa sig på olika sätt och ge oväntade överraskningar. Var inte rädd för dessa känslomässiga turbulenser, de är en chans för dig att förstå dina behov och önskningar när det kommer till kärlek och relationer.

Läs också  Logisk test: Sätt din IQ på prov och hitta koden på mindre än 40 sekunder!

3. Oxen: En känslomässig uppenbarelse

Kära Oxar, kända för din reserverade och stabila natur, denna Jupiterian retrograd kommer att skaka om din inre värld. Den romantiska dynamiken som du har tagit för given kommer att blottas. Förändring kan vara förvirrande, men var inte rädd för det okända . Det här är ett tillfälle att lära dig mer om dig själv, dina preferenser och vad du vill ha av kärlek. Och nu, kära stjärnor, har universum en ny kosmisk dans i beredskap för oss. Oavsett ditt astrologiska tecken, kom ihåg att stjärnorna är där för att vägleda oss och hjälpa oss att förstå oss själva bättre. Så låt dig bäras av vågorna av denna Jupiterian retrograd och upptäck vad dessa kosmiska strömmar kan tillföra ditt kärleksliv. Tveka inte att dela den här artikeln med dem runt omkring dig och besöka oss varje dag för att upptäcka den kosmiska bollen som väntar dig imorgon. Rymden är stor och full av mysterier, men var inte rädd för att utforska den med oss . Vi ses snart för fler fantastiska nyheter!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria