Início » Nyheter » Kärleksastrologi: Jupiter retrograd den 24 september 2023 – Inverkan på stjärntecken och relationer

Kärleksastrologi: Jupiter retrograd den 24 september 2023 – Inverkan på stjärntecken och relationer

Gör dig redo för en dag full av känslor och oväntade överraskningar! Läs nedan för att upptäcka de tre stora händelserna som kommer att skaka din värld den 24 september 2023.

Förbered er, astrologiälskare, för en enorm kosmisk omvälvning som kommer att skapa vågor i kärlekens värld. Jupiter, planeten för tur och expansion, förbereder sig för att retrograd den 24 september 2023. Denna anmärkningsvärda och efterlängtade planetrörelse kommer att ha en långtgående inverkan på känslornas och relationernas rike för en trilling av zodiakens tecken. Även om vissa kan frukta detta fenomen, erbjuder det också en unik möjlighet till självrannsakan och en fördjupning av känslomässiga kopplingar. Håll ögonen öppna för att ta reda på om du är ett av tecknen som kommer att korsa denna astrala tid av kärlek.

Oxen: En expansion av kärlek

Jupiter, lyckans planet, är retrograd i ditt rike av sann och autentisk kärlek. Oxar kommer att möta en fas av omvärdering av sina nuvarande relationer. Denna fas, även om den kan verka förvirrande och destabiliserande till en början, kommer faktiskt att hjälpa dig att se tydligare vad du verkligen vill. Det här är en möjlighet att gå längre, stärka banden och förstärka ditt kärleksliv genom att föra fram sanningen.

Läs också  Personlighetstest: Ta reda på vem du verkligen är tack vare djuret du ser först!

Scorpio: Ett ögonblick av klarhet

Skorpionen, känd för sin intensiva natur, kommer att få en extra dos känslomässig energi med Jupiter retrograd. Det kan finnas utbrott av uppdämda känslor som initialt kan skapa spänningar i dina romantiska relationer. Detta är ett ögonblick av sanning för skorpioner , men också en unik möjlighet att skapa en djupare förståelse med din partner. När den här fasen har passerat kommer du att komma fram med en tydligare och starkare vision av ditt kärleksliv.

Fiskarna: Ett språng framåt

För Fiskarna betyder denna planetrörelse att saker och ting kommer att skaka om. Zodiakdrömmare, du kanske känner dig mer vaken än någonsin. Jupiter retrograd kommer att orsaka en massiv förändring i ditt kärleksliv, vilket driver dig ut ur din komfortzon. Du kan bli frestad av relationer som du inte skulle ha tänkt på tidigare. Den här fasen kan verka skrämmande, men den erbjuder också en otrolig möjlighet för Fiskarna att uppleva massiv personlig tillväxt och stärka sina romantiska band. I slutändan är denna period av Jupiters retrograd inget att frukta. Det är faktiskt en chans för dessa tre stjärntecken att växa och utveckla sin kärlek . Så tveka inte att dela den här artikeln med dina nära och kära så att de också kan förbereda sig för denna kosmiska omvälvning. Glöm inte att komma tillbaka till vår sida varje dag för fler spännande prognoser. Jupiter är förvisso i retrograd, men kärleken är fortfarande i rörelse!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria