Início » Nyheter » Kärleksastrologi: Jupiter retrograd den 25 september 2023 – Inverkan på stjärntecken och relationer

Kärleksastrologi: Jupiter retrograd den 25 september 2023 – Inverkan på stjärntecken och relationer

Vill du veta vad stjärnorna har i beredskap för detta historiska datum? Fördjupa dig i himmelska mysterier och upptäck hur dessa kosmiska händelser kan förändra ditt liv och förvandla världen som vi känner den!

Att tyda de meddelanden som stjärnorna levererar till oss är en uppgift som är lika fascinerande som komplex. Den 25 september 2023 är en viktig händelse i antågande vid kosmos horisont: Jupiter, turens och expansionens planet, går in i en retrograd fas. En astral rörelse som aldrig lämnar en oberörd och som lovar att skapa turbulens i det sentimentala universum av framför allt tre zodiakens tecken. Så många kosmiska vibrationer som kommer att ringa vid dörren till deras hjärtan, kanske väcka vilande passioner eller skaka upp väletablerade vanor. Det råder ingen tvekan om att denna dag kommer att vara rik på känslor och romantiska omvälvningar för dem som kommer att påverkas av inflytandet från retrograd Jupiter. Så, är du redo att upptäcka vad stjärnorna har i beredskap för dig?

Läs också  Fullmåne för Castor och Plejaderna den 27 november 2023: Kosmisk påverkan på kärlek för dessa stjärntecken

Tvillingarna: Förändringens vindar blåser

För Tvillingarna kommer Jupiters passage i retrogradfasen att vara synonymt med möjligheter och förändringar. Stjärnorna tillkännager en intensiv dag när det gäller känslor. Vissa Tvillingar kan se deras nuvarande relationer genomgå betydande förändringar, medan andra kan bli överraskade av ankomsten av en ny låga. Det här är en tid då du förmodligen kommer att ifrågasätta dina djupa känslor och se över dina romantiska prioriteringar. Var öppen för dessa förändringar, de kan vara nyckeln till att upptäcka vad som verkligen gör ditt hjärta lyckligt.

Leo: En romantisk omvälvning att vänta

För Leos tillkännager Jupiter retrograd en period av förhör. Vissa av er kommer att behöva möta känslomässiga utmaningar, missförstånd eller oenighet med din partner. Men se detta inte som ett hot, snarare som en chans att bättre förstå dina och din partners behov. Visa mod och tålamod, för efter stormen kommer alltid bra väder. Den här dagen kan vara startpunkten för en ny fas i ditt kärleksliv.

Läs också  Matematisk gåta: Testa din IQ och hitta lösningen genom att flytta bara två tändstickor!

Väduren: Undertryckta passioner dyker upp

Väduren kommer utan tvekan att påverkas mest av Jupiters transit i retrograd på en sentimental nivå. Stjärnorna indikerar en återaktivering av gamla eller förträngda passioner som skulle kunna dyka upp igen. Kanske kommer en gammal låga eller ofullbordad kärlek att dyka upp igen i ditt liv? Hur som helst kommer denna dag att vara ett tillfälle att återknyta kontakten med dina sanna känslor och våga följa ditt hjärta. Kom ihåg att trots utmaningarna denna dag kommer att medföra, finns det också en chans att växa och lära sig. Universum har ett unikt sätt att vägleda oss dit vi är tänkta att vara, även om det innebär att vi går igenom svåra tider. Omfamna förändring , osäkerhet och behåll tron. Så dela den här artikeln med dina nära och kära som är Tvillingarna, Lejonet eller Väduren och glöm inte att komma tillbaka imorgon för att ta reda på vad stjärnorna har i beredskap för dig. Kom ihåg att astrologi är ett verktyg för introspektion och vägledning, hjälp dig själv med denna himmelska gåva för att navigera i livets turbulenta flod.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria