Início » Nyheter » Kärleksförutsägelser för tre stjärntecken när Jupiter går retrograd den 19 oktober 2023!

Kärleksförutsägelser för tre stjärntecken när Jupiter går retrograd den 19 oktober 2023!

I astrologins mystiska värld har stjärnornas och planeternas rörelser ett djupgående inflytande på vårt dagliga liv, våra stämningar, våra ambitioner och naturligtvis vårt kärleksliv.

Så gör dig redo, för den 19 oktober 2023 kommer den stora Jupiter, planeten för tur och expansion, att retrograderas på natthimlen. Denna stora kosmiska dans kommer sannolikt att medföra en verklig omvälvning i kärlekslivet för vissa av er.

Detta är ett avgörande ögonblick när dessa tre tecken kan befinna sig vid ett vägskäl, där de måste göra viktiga val och fatta beslut som kan förändra deras kärleksbana. Håll ögonen öppna och förbered er på att navigera genom dessa förändringar med visdom och mod.

1. Skorpionen

Skorpioner, den store Jupiter retrograderar i ditt tecken den 19 oktober 2023. Denna jupiteriska revolution i ditt tecken verkar skaka om ditt kärleksliv.

Läs också  Visuellt test: Anta den här utmaningen genom att hitta flodhästen gömd bland dessa grisar på bilden!

Du kan bli frestad att dra dig tillbaka i dig själv, men det här är det perfekta tillfället för dig att ompröva dina förväntningar och önskningar i kärlek. Du kan bli överraskad av nya perspektiv som visar sig för dig. Lita på denna kosmiska evolution och tveka inte att omfamna dessa förändringar.

2. Vattumannen

För er, kära Akvarier, kan Jupiters retrograd den 19 oktober orsaka ett ifrågasättande av era tidigare och nuvarande relationer. Du kan finna dig själv i att analysera och ompröva dina tidigare val i kärlek.

Detta är ett gyllene tillfälle för dig att tydligt definiera vad du vill ha för din romantiska framtid och börja vidta åtgärder för att få det.

3. Tjuren

Oxen, Jupiter retrograd den 19 oktober kan få dig att känna en våg av känslor som du inte hade förutsett. Det här är en avgörande tid för dig när det kommer till relationer. Du kan tvingas ta svåra beslut, men kom ihåg att dessa val kan vägleda dig mot ett mer tillfredsställande kärleksliv. Trots all turbulens som förutspåtts, kom ihåg att dessa ögonblick av förändring i slutändan är en möjlighet att växa och förstå ditt hjärta djupare.

Läs också  Personlighetstest: Berätta för oss vad du ser först i den här bilden och ta reda på vad det betyder.

Se på dem som möjligheter att skapa starkare, mer tillfredsställande relationer i framtiden. Så oavsett om du är Skorpion, Vattuman eller Oxen, ta ett djupt andetag och lita på universum. Efter stormen kommer alltid lugnt och ofta, en regnbåge av kärlek väntar dig vid horisonten.

Glöm inte att dela den här artikeln för att hjälpa dina vänner att navigera genom Jupiters turbulenta vatten retrograd. Och naturligtvis, kom tillbaka varje dag för nya astrologiska prognoser fulla av spänning och inspiration.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria