Início » Nyheter » Kinesisk astrologi: Upptäck de 3 privilegierade tecknen från 20 till 26 november 2023 under inflytande av vattendraken, vedtigern och jordkaninen

Kinesisk astrologi: Upptäck de 3 privilegierade tecknen från 20 till 26 november 2023 under inflytande av vattendraken, vedtigern och jordkaninen

Kära vänner och trogna anhängare av kinesisk astrologi, vi träffas idag för en ny översikt över de himmelska vibrationerna som kommer att prägla vår vecka från 20 till 26 november 2023. Genom den uråldriga visdomen som finns i I Ching-hexagrammet, en sann spegel av universella lagar, kommer vi att utforska de influenser som kommer att forma våra öden under de kommande dagarna. Den här veckan avslöjar hexagrammet för oss passagen av en kraftfull energiström som kommer att spela en viktig roll i vår tur. Vattendrakens inflytande, symbol för visdom och kunskap, kommer att vara särskilt starkt under denna period, vilket kommer att väcka i var och en av oss en törst efter lärande och upptäckt. Samtidigt antyder närvaron av Wood Tiger en tid av handling och rörelse, medan Jordkaninen för med sig en lugnande och stabiliserande energi. I detta sammanhang av balans mellan handling, kunskap och stabilitet kommer tre tecken ha chansen att uppleva en exceptionell vecka. Dessa kosmiska vibrationer kommer att fungera till deras fördel och göra mod, uthållighet och visdom till deras mest värdefulla allierade för att lyckas i sina ansträngningar. För att ta reda på om du är ett av dessa tre privilegierade tecken, inbjuder jag dig att lyssna noga på våra astrologiska prognoser.

Läs också  Ögontest: Hitta ansikten som skiljer sig från de andra på den här bilden på mindre än 60 sekunder

Kom ihåg, kära vänner, att dessa förutsägelser är ledtrådar som hjälper oss att navigera genom livet med större visdom och klarhet, men huvuddelen av vår lycka ligger alltid inom oss själva, i vår förmåga att ta tillvara möjligheter, att lära av våra erfarenheter och att odla våra egna. lycka. Må denna vecka ge dig det ljus och det mod som krävs för att följa din väg med autenticitet och självförtroende.

Draken (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

I harmoni med vattendrakens energi kommer de som är födda under drakens tecken att ha en vecka som präglas av sökandet efter kunskap . Du kommer att finna dig själv attraherad av nya idéer och koncept, och därigenom vidga din intellektuella horisont. På jobbet kan ditt nyfikna sinne leda dig att upptäcka nya kreativa lösningar. I kärlek kommer din öppenhet att uppskattas av din partner som kan bli berörd av intresset du har för deras passioner och hobbyer.

Läs också  Math Riddle: Kommer du att kunna lösa denna krävande och fascinerande matematikutmaning?

Tigern (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Under inflytande av trätigern kommer denna vecka att präglas av action för tigerns infödda. Du kommer att känna dig tvingad att agera och ta initiativ oavsett om du är i ditt privata eller professionella liv. Du kan möta utmaningar, men du kommer att vara utrustad med orubbligt mod som gör att du kan övervinna dem med råge. En idealisk vecka för att initiera projekt eller utveckla ambitiösa planer.

Kaninen (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Bärna av energin från Jordkaninen kommer de som är födda under Kaninens tecken att uppleva en vecka av djupt lugn. Ta dig tid att ladda batterierna och ladda batterierna. Du kommer att kunna hitta stor komfort i din dagliga rutin och välförtjänta stunder av lugn. På den sentimentala domänen kommer du att kunna njuta av stunder av intimitet och delning med din partner, vilket främjar större delaktighet. På jobbet kommer ditt lugna och samlade förhållningssätt att uppskattas särskilt.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria