Início » Nyheter » Kosmisk händelse den 20 oktober 2023: Konjunktion av kvicksilver och solen – Påverkan på kärlek för tre astrologiska tecken

Kosmisk händelse den 20 oktober 2023: Konjunktion av kvicksilver och solen – Påverkan på kärlek för tre astrologiska tecken

Den här dagen, den 20 oktober 2023, står en stor kosmisk händelse för dörren. Merkurius, gudarnas budbärare och kommunikationens mästare, står i perfekt förbindelse med solen, den universella leverantören av vitalitet och energi. Denna himmelska dans har potential att skicka krusningar av förändring genom universum, vilket väsentligt påverkar kärleksområdet för tre astrologiska tecken i synnerhet. Gör dig redo för en dag med intensiv och livlig kärleksenergi som kan representera en vändpunkt i ditt romantiska liv.

Tvillingarna

Merkurius, din härskande planet, kombineras harmoniskt med solen och lovar en dag full av känslor för Tvillingarna. Denna himmelska stråle kommer att förstärka din förmåga att kommunicera och uttrycka dina känslor med bländande klarhet.

Denna dag kommer att vara idealisk för att göra kärleksförklaringar eller för att uppriktigt tala om dina känslor till din partner. Tveka inte att ta risken, himlen stödjer dina handlingar.

Läs också  Logiktest: Utmana din IQ och hitta koden på mindre än 20 sekunder!

Tom

Jungfrur kommer också att känna påverkan av denna konjunktion mellan Merkurius och solen. Som ett tecken som styrs av Merkurius, finner du dig själv privilegierad att förstå och navigera i kärlekens rike.

Kommunikationslinjerna med din partner eller potentiella nya kärleksintresse är öppna, utan gränser. Dra nytta av denna dag för att avslöja dina sanna känslor eller för att gå längre i ditt förhållande.

Vädur

Även om Merkurius inte styr Väduren, kommer närheten till solen att orsaka en betydande ökning av din vitala energi, vilket gör din attraktion oemotståndlig. Räkna med en dag full av spännande interaktioner och nya kontakter.

Tiden är rätt för att träffa någon speciell eller återuppta lågan med din nuvarande partner. På denna dag den 20 oktober 2023, kom ihåg att stjärnorna arbetar till din fördel, speciellt om du är Tvilling, Jungfru eller Vädur.

Läs också  Månen-Venus-konjunktion den 11 september 2023: Inverkan på astrologiska tecken och påverkan på kärlekslivet

Dra fördel av dessa kraftfulla kosmiska energier och låt kärlek komma in i ditt liv på oväntade sätt.

Tveka inte att dela den här artikeln med dina nära och kära och att återvända varje dag till vår webbplats för att upptäcka hur universum fungerar för dig varje dag. Kärlek är i luften, ta tag i den!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria