Início » Nyheter » Kosmisk kärlek: Astrala händelser den 22 september 2023 som påverkar kärleken till tre stjärntecken

Kosmisk kärlek: Astrala händelser den 22 september 2023 som påverkar kärleken till tre stjärntecken

Om du är nyfiken på att veta de stora vändpunkterna som kosmos planerar för vår värld den 22 september 2023, fortsätt att läsa! Följande förutsägelser kommer säkert att överraska och fascinera dig.

Kärlek är en kosmisk lekplats, där stjärnor och planeter dansar, väver intriger och spårar ödets vägar. Den 22 september 2023 markerar ett nyckeldatum i denna eviga himmelska balett, då första kvartalsmånen kommer att presentera sig i all sin prakt medan Merkurius når sin längsta förlängning och målar en transformativ duk i den astrala etern. Räkna med att hjärtats tidvatten bubblar av förnyad energi och drar vissa tecken mot okända vägar av kärlek. Kom ihåg att himlen inte bara är vår guide, utan också vår spegel. Det återspeglar våra passioner, våra önskningar, våra rädslor och våra förhoppningar. När vi navigerar i detta hav av stjärnor kommer i synnerhet tre tecken att finna sin kärleksväg påverkad av denna unika himmelska konfiguration. Förbered dig på en förvandling av passion, en uppenbarelse av intimitet och en dans av begär under natthimlen.

Läs också  Astro : Astrologiska tecken och snålhet, vem är sparsamhetens mästare?

Tvillingarna: En passage till intimitetens djup

För Tvillingarna symboliserar Merkurius, deras härskande planet, som når sin största förlängning, ett fönster av möjlighet att fördjupa sina relationer. Den dynamiska energin av Merkurius kombinerat med strålglansen från första kvartalsmånen lyser upp vägen till djupare intimitet. Tvillingarna kan upptäcka en fallenhet för sårbarhet som de inte har utforskat tidigare. Den 22 september 2023 är den perfekta tiden för uppriktiga och djupa samtal med din älskade.

Vattumannen: En lustdans under natthimlen

Venus, kärlekens planet, styr Vattumannens hus och i detta kosmiska sammanhang förstärks dess kraft. Inflytandet från den första kvartalsmånen och den långsträckta Merkurius väcker en ökad törst efter nya och spännande upplevelser. Vattumannen, känd för sin kärlek till frihet och sin framåtanda, kommer att svepas bort i en dans av begär och passion under natthimlen den 22 september 2023. Se detta inlägg på Instagram

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta 4 anomalier som har smugit sig in i den här bilden på mindre än 30 sekunder?

En publikation som delas av L’Astrocoeur (@astrocoeur)

Vågen: Transformation av passion

Styrd av Venus kommer Vågen också starkt att känna denna astrala konfiguration. Den kombinerade energin från Första kvartalsmånen och långsträckta Merkurius kommer att ge sann transformation i hur Vågar lever och uttrycker sin passion. Vågar kommer att hitta den balans och harmoni som de ständigt söker, inte bara i kärlek utan också i sig själva. Den 22 september 2023 blir en återfödelsedag för förälskade vågar. Avsluta denna kosmiska dag med att dela din upplevelse, dina upptäckter och dina förvandlingar med dina nära och kära. Kom ihåg att kosmos är en guide, men det är också vår spegel. Varje dag ger oss en ny chans att förstå oss själva bättre, att älska djupare och att leva mer fullt ut. Så dela den här artikeln med alla som kan vara intresserade av dessa astrala förutsägelser och kom tillbaka till vår sida varje dag för fler fascinerande upptäckter från universum.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria