Início » Nyheter » Logiktest: Hitta koden på under 45 sekunder och bevisa din IQ!

Logiktest: Hitta koden på under 45 sekunder och bevisa din IQ!

Dagens brainteaser är ett logik- och tankespel som går ut på att hitta en 4-siffrig kod. För att göra det måste du analysera bilden, som innehåller 5 falska kombinationer som ger ledtrådar. Logik- och tänkande tester är vanliga och mycket populära på sociala nätverk. I det här fallet är ditt uppdrag att hitta koden baserat på de ledtrådar som ges. Var smart, var uppmärksam och testa din förmåga att härleda rätt information för att lösa pusslet !

Test de logique : Trouvez le code en moins de 45 secondes et prouvez votre QI !
© Kennelenduro

Regler för att lösa utmaningen

För att lyckas med denna svåra utmaning är det viktigt att observera noga och koncentrera sig. För att hitta den rätta 4-siffriga koden, följ dessa regler: titta på de färgade punkterna efter varje kombination av 4 siffror. Den vita punkten betyder att en av siffrorna inte finns, den gula punkten betyder att en av siffrorna finns men inte i rätt ruta, den gröna punkten betyder att en av siffrorna finns i rätt ruta. Genom att observera dessa punkter och prova kombinationer kommer du att hitta den rätta 4-siffriga koden. Bilden visar också ett svårighetsreglage, som indikerar att denna utmaning är på en svår nivå. Varning! De färgade prickarna är inte i ordning. Du har bara 45 sekunder på dig att hitta koden eller slutföra utmaningen, så se till att kontrollera prickarnas placering innan du börjar. Hjärnan är en muskel och precis som alla andra muskler måste den tränas för att hålla sig i form. Därför är det viktigt att träna logik och pussel med spel som Riddle of the Day – genom att tänka efter noga kan du hitta rätt kod som öppnar dörren till ny kunskap och ett nytt sätt att se på saker och ting. Denna träning kan också hjälpa dig att lösa mer komplicerade problem i vardagen, till exempel att hitta en lösning på ett svårt problem eller hitta den kortaste vägen från en plats till en annan. Logisk träning är ett utmärkt sätt att stimulera ditt sinne och utveckla dina kognitiva förmågor. Dagens gåtor är ett intressant och roligt sätt att träna hjärnan och hitta innovativa lösningar. Du kan också lära dig att organisera dina tankar bättre genom att prova olika tillvägagångssätt för att lösa gåtan. Och om du inte lyckas hitta rätt kod, försök att förstå hur pusslet fungerar så att du kan hitta en snabbare lösning i framtiden.

Läs också  Visuellt test: Skulle det vara möjligt för dig att räkna grisarna på bilden nedan?

Låt oss se vem som har hittat dagens kod?

Vänta en liten stund för att upptäcka lösningen och koden som ska hittas. I bilden som visas är siffrorna färgade. Du får 45 sekunder på dig att hitta koden. Gör dig redo: koden du ska hitta är 4810! Grattis till alla som lyckades klara av denna utmaning på under 45 sekunder!

© Kennelenduro

Om du gillar vad vi gör här och skulle vilja utmana dina vänner och familj får du gärna dela denna artikel med dem.

Vi lägger ner mycket tid och möda på att bygga de spel som underhåller dig varje dag, så att dela med sig av vårt arbete kan bara förbättra vår gemensamma upplevelse. Du kan dela artikeln på sociala nätverk eller via e-post för att bjuda in dina vänner att utmana din poäng . Tveka inte att hjälpa till och uppmuntra dina vänner och din familj att delta i detta äventyr!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!