Início » Nyheter » Logisk test: Avslöja din IQ och hitta koden på mindre än 45 sekunder!

Logisk test: Avslöja din IQ och hitta koden på mindre än 45 sekunder!

Logik- och tanketester är väldigt populära runt om i världen och de kan vara roliga att lösa. Idag ska vi ge dig en rolig hjärngyckel som går ut på att hitta den tresiffriga koden genom att analysera en bild. Det finns 5 fel kombinationer, men de innehåller ledtrådar som hjälper dig att hitta koden. Tester som detta är mycket populära på sociala medier och är en integrerad del av många plattformar. Människor älskar att lösa dem och dela sina lösningar med vänner och familj. Så idag är ditt uppdrag att hitta den hemliga koden genom att analysera bilden som tillhandahålls.

Logisk test: Avslöja din IQ och hitta koden på mindre än 45 sekunder!
© Kenneenduro

Du måste vara mycket uppmärksam på detaljer och omsätta din logik och din förmåga att lösa problem i praktiken. Vi hoppas att du klarar den här utmaningen och hittar koden! Lycka till !

Läs också  Logisk test: Hitta felet! Kan du gissa vad som är fel på bilden?

Regler att följa för att lösa utmaningen

Detta pussel kräver koncentration och noggrann observation för att hitta den korrekta 3-siffriga koden. För varje kombination av 3 siffror som provas kommer du att se färgade prickar visas. En vit prick betyder att ett av siffrorna inte finns, en gul prick betyder att ett av siffrorna finns men inte i rätt ruta och en grön prick betyder att ett av siffrorna finns i rätt ruta. Genom att observera de färgade prickarna får du all information du behöver för att hitta rätt 3-siffrig kod. Den här utmaningen är av en svår nivå, vilket framgår av svårighetsreglaget i bilden. Uppmärksamhet! De färgade prickarna är inte placerade i ordning, så du har 45 sekunder på dig att hitta koden eller slutföra utmaningen innan tiden rinner ut. Slösa inte tid och var mycket uppmärksam! Det är viktigt att träna ditt logiska sinne och hålla det aktivt. Hjärnan är faktiskt som en muskel som måste tränas och hållas i form för att fungera med sin fulla potential. Genom att lösa pussel och utöva deduktiva färdigheter kan hjärnan förbli ung och frisk. Det är därför det är viktigt att ta sig tid varje dag för att lösa gåtor och mentala utmaningar som dagens gåta. Genom att ta dig tid att tänka på lösningen tvingar du ditt sinne att analysera och härleda rätt kod. På så sätt håller du ditt sinne alert och hjälper din hjärna att fungera med sin fulla potential.

Läs också  Visuellt test: Du måste vara noggrann i detta test och hitta körsbäret på mindre än 30 sekunder.

Lös dagens utmaning!

Vi presenterar för dig dagens utmaning! Vänta lite, för vi ska avslöja koden. Du hittar lösningen i bilden vi tillhandahållit. Siffrorna är färgade för att göra sökningen lättare. Så, är du redo att anta utmaningen? Koden för att hitta är 314. Den snabbaste bland er hittade svaret på mindre än 45 sekunder!

© Kenneenduro

Vi gratulerar dig för din insikt och snabbhet. Lycka till och ha kul! Vi inbjuder alla deltagare att utmana sina vänner eller familj och dela den här artikeln med dem. Vi lägger mycket tid och resurser på att bygga de underhållande spel vi levererar varje dag. Vi skulle bli glada om du delade den här artikeln med dina nära och kära på sociala nätverk för att introducera dem till våra spel och uppmuntra dem att delta i våra aktiviteter!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!