Início » Nyheter » Logisk test: Hitta felet! Kan du gissa vad som är fel på bilden?

Logisk test: Hitta felet! Kan du gissa vad som är fel på bilden?

Du har 1 minut på dig att hitta felet och på så sätt lösa detta logiska problem.

Logiska tester används för att öka dina kognitiva förmågor. De testar dina analytiska färdigheter och resonemang. Långt ifrån att vara komplexa, alla har potential att lösa dem. Dessa hjärnutmaningar låter dig ha kul och utveckla ditt logiska sinne.

Logisk test: « Var är felet i den här vägkorsningen? »

Denna typ av IQ-test innebär att hitta felet eller inkonsekvensen genom att följa logiska resonemang. Du måste faktiskt hitta det element som inte passar i bilden eller som saknas. Anser du att du har tillräcklig intelligens och god analytisk förmåga för att identifiera inkräktaren? För att vara säker, ta bara testet. Följande bild visar en vägkorsning. På den här finns det ett element som inte finns eller som saknas. Vad du behöver göra är att försöka identifiera den på 60 sekunder. För att lyckas måste du därför visa snabbhet och logiska resonemang.

Läs också  Visuell utmaning: Identifiera de 10 skillnaderna mellan dessa 2 bilder på mindre än 40 sekunder!
© Kenneenduro

Känner du dig redo? Lycka till då !

Logisk test: rätt svar

Minuten går mot sitt slut. Det är dags att inventera: lyckades du hitta rätt svar eller missade du det?

Lösningen

Lösningen på detta logiktest finns vid de blå vägskyltarna som är placerade högt upp. De anger en vägsträcka. Om du tittar noga har den längst till höger en vit pil som indikerar möjligheten att svänga höger. Bilden visar dock ingen väg som leder i denna riktning. Du har bara en oändlig trottoar på den här sidan. Så, lyckades du hitta det här svaret? Det betyder att du har ett mycket bra analytiskt sinne. Och om du kunde ta reda på felet på mindre än 1 minut, så grattis! Din känsla för logik och resonemang är beundransvärd. Du kan reda ut saker och upptäcka det falska från det sanna på kortare tid än det tar.

Läs också  Personlighetstest: Vad säger längden på ditt hår om din personlighet?
© Kenneenduro

Å andra sidan spelar det ingen roll om du inte har lyckats hitta felet inom utsatt tid. Det betyder helt enkelt att du behöver stimulera din hjärna och arbeta med ditt logiska sinne. För att hjälpa dig erbjuder vår sida ett mycket stort antal IQ- och resoneringstester som kan öka dina färdigheter. De är perfekta för att stimulera din hjärna att arbeta med ditt rationella tänkande. Underhöll och stimulerade detta test dig? Tveka inte att dela din tillfredsställelse med omgivningen. Bjud in dem också att ta sig an denna cerebrala utmaning och göra det bättre än du.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!