Início » Astrologi » Lycka och förmögenhet: upptäck de kinesiska astrologiska förutsägelserna för veckan 11 till 17 september 2023

Lycka och förmögenhet: upptäck de kinesiska astrologiska förutsägelserna för veckan 11 till 17 september 2023

Välkomna alla, kära kinesiska astrologifans. Vi är här idag för att ta en titt på de astrologiska prognoserna för veckan den 11 september 2023 till den 17 september 2023 .

Som alltid har vi konsulterat den uråldriga visdomen i I Ching för att ge dig de mest exakta indikationerna. Den här veckans hexagram är särskilt kraftfullt och indikerar stora influenser när det gäller tur. Tre kinesiska stjärntecken kommer särskilt att gynnas av detta flöde av positiva energier. Denna vecka kommer att domineras av energier för förändring och transformation. Ödets vindar blåser till förmån för dem som är beredda att välkomna det oväntade med mod och optimism. Det är viktigt att vara öppen för nya möjligheter och att välkomna utmaningar som chanser till personlig utveckling. Veckans hexagram indikerar också ett starkt inflytande från elementet Vatten. Detta innebär att känslor kommer att vara i förgrunden. Det kommer därför att vara avgörande att upprätthålla en god känslomässig balans, så att man inte överväldigas av negativa känslor och så att man kan ta vara på de positiva möjligheter som presenterar sig. Kom ihåg, enligt I Chings lära är tur inte bara en fråga om slump, utan är också kopplad till vår förmåga att förstå och interagera med världen omkring oss. För dem som är beredda att utvecklas och anpassa sig inför livets utmaningar och överraskningar lovar den här veckan att bli en särskilt lyckosam vecka. Håll ögonen öppna för att ta reda på vilka tre tecken som står inför en exceptionell vecka på turfronten. Förbered dig på att välkomna dessa positiva influenser och navigera framgångsrikt genom den kommande veckans utmaningar och möjligheter.

Läs också  29 augusti 2023 Tarot Astrologiska prognoser för de 12 tecknen

Draken (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Influensen av elementet Vatten kommer att vara särskilt stark för Draken den här veckan. Infödda i detta tecken kommer att ha ett ökat behov av reflektion och analys. Känslor kan gå höga och det kommer att vara viktigt att hantera dem klokt. Lyckan kommer att le mot dig, drakar , om du lyckas behålla din känslomässiga balans och undvika att bli överväldigad av negativa känslor. Möjligheter till personlig tillväxt kommer att presentera sig för dem som vet hur man är flexibel och välkomnande inför förändringar.

Tuppen (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

För Tuppen gynnar denna veckas hexagram en stor omvandling. Detta teckens infödda kan se sina liv ta en oväntad riktning. Denna period är idealisk för att fatta viktiga beslut och djärva val. Tuppar , universum är på din sida och uppmuntrar dig att ge dig ut på nya äventyr. Ta vara på dessa möjligheter med mod och optimism för att göra denna vecka till en period av stor framgång.

Läs också  Upptäck de lyckliga prognoserna i kinesisk astrologi för veckan 23 till 29 oktober 2023: Tre stjärntecken som är avsedda att lysa!

Råttans år (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Råttans infödingar kommer att vara särskilt i samklang med den här veckans energier. Din naturliga anpassningsförmåga kommer att vara din största tillgång under denna period av förändring och transformation, och lycka kommer att vara nära till hands för Råttor som vet hur man förblir öppen för nya möjligheter och välkomnar utmaningar med en positiv attityd. Dina ansträngningar kommer inte att gå obemärkta förbi och kan till och med ge dig ett mycket glädjande erkännande.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria