Início » Nyheter » Matematiskt test: Utveckla dina intellektuella förmågor genom att hitta värdet av varje godbit.

Matematiskt test: Utveckla dina intellektuella förmågor genom att hitta värdet av varje godbit.

Detta till synes lätta mattetest är en spännande utmaning som är tillgänglig för alla.

Om du är trött efter dina dagar behöver du ibland bara lite underhållning för att få dig på fötter igen. Idag erbjuder vi dig en gåta för att underhålla dig och stimulera ditt sinne. Detta test är en fascinerande mattegåta som kombinerar nöje och tanke. Du har olika färgglada cupcakes, var och en med ett specifikt värde. Din utmaning är att dechiffrera dessa värden och lösa det sista pusslet representerat av ett frågetecken. Redo att anta utmaningen? Så gör dig redo att dyka in i detta spännande spel.

© Kenneenduro

En härligt spännande gåta

Kärnan i denna gåta är läckra cupcakes, små söta underverk som glädjer våra smaklökar. Men var och en av dessa cupcakes döljer en mystisk operation som måste resultera i ett värde. Det är upp till dig att reda ut detta mysterium genom att identifiera värdet på varje tårta. Varje ledtråd, varje detalj i bilden har betydelse. Du måste jonglera med siffror samtidigt som du är insiktsfull och hitta rätt operationer för att få detta värde.

Läs också  IQ-test: Kan du lösa detta kluriga mattepussel på under 20 sekunder?

Hur löser man detta test?

För att lösa denna spännande gåta måste du använda observation, logik och du behöver kunna lite grundläggande matematik. Så här kan du ta dig an denna utmaning. Ta en stund att titta på hela bilden. Analysera de bästa operationerna för att lösa denna gåta: addition, subtraktion, multiplikation, division. Undersök gärna alla möjligheter för att bestämma värdet på varje tårta.

Lösning

Om du har gjort beräkningarna korrekt bör resultatet vara 70. Värdena för varje cupcake är som följer:

  • Jordgubbscupcaken är 20.
  • Chokladcupcaken är 10.
  • När det gäller fruktmuffin är det 5.
© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!