Início » Nyheter » Matematiskt test: Varje huvud har ett exakt värde. Kan du hitta värdet på var och en på mindre än 60 sekunder?

Matematiskt test: Varje huvud har ett exakt värde. Kan du hitta värdet på var och en på mindre än 60 sekunder?

Har du en bra grundnivå i matematik? För att ta reda på det, lös denna enkla gåta.

Matematikpussel är ett bra sätt att träna ditt sinne och förbättra dina intellektuella färdigheter. De kräver eftertanke, logik och kreativitet för att hitta rätt svar. Just i dagens utmaning har vi ett test speciellt framtaget för dig. Den är baserad på matematiska operationer och målet är enkelt: hitta värdet på det sista tecknet i bilden. Detta test låter dig öva på dina matematiska kunskaper samtidigt som du har roligt. Så, är du redo att anta den här utmaningen och upptäcka värdet av varje huvud i detta pussel? Sätt dina kunskaper på prov och lycka till!

Ett roligt test

I det här pusslet har du en bild med tre olika huvuden, vart och ett är associerat med ett matematiskt värde. Din uppgift är att bestämma värdet på varje huvud genom att lösa dessa ekvationer.

Läs också  Upptäck hemligheterna för den 24 september 2023: Astrologiska prognoser baserade på en mystisk och välvillig tarotläsning
© Kenneenduro

För att hitta värdet på varje huvud måste du använda operationer som addition, subtraktion, multiplikation och division. Ta dig tid att undersöka varje uttryck och hitta motsvarande värde för varje huvud. Kom ihåg att tillämpa de grundläggande reglerna för matematiska operationer för att lösa ekvationer. Var uppmärksam på detaljer och använd ditt logiska resonemang för att komma fram till rätt svar.

Hur löser man detta pussel?

Denna utmaning är ett roligt och utmanande test. Det kräver att du tänker väl och driver ditt tänkande tillräckligt långt. Ta dig gärna tid och experimentera med olika tillvägagångssätt för att lösa ekvationerna. Om du har svårt, bli inte avskräckt. Du har 60 sekunder på dig att lösa dem med tillförsikt. För att lösa detta pussel måste du tillämpa de grundläggande reglerna för matematiska operationer för varje uttryck. Du måste lösa varje operation rad för rad och lösa lösningen direkt. Hoppa inte över några steg, eftersom det kan förvränga resultatet. Ta dig tid att analysera varje figur och tillämpa lämpliga metoder för varje operation. Med lite övning kommer du att kunna bemästra vilken matematisk utmaning som helst med råge!

Läs också  Syntest: Om du är en uppmärksam och observant person kommer du att se 3 djur och inte 2 på den här bilden!

Lösning

Huvudet på det gröna tecknet är 10. Det erhålls med 10 + 50. Huvudet på det röda tecknet har ett värde på 50, vilket är resultatet av divisionen 150 / 3. Slutligen har huvudet på karaktären med gult hår en värde av 35, 45-10. Rätt svar på denna gåta är därför 35.

© Kenneenduro

Om du hittade rätt svar, grattis! Du är intelligent och har goda resonemangsförmåga.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!